Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε τι ποσοστό οι γυναίκες της Πελοποννήσου προτιμούν το one-night-stand; Δείτε την απάντηση!

Σε τι ποσοστό οι γυναίκες της Πελοποννήσου προτιμούν το one-night-stand; Δείτε την απάντηση!
«Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;» ρωτήθηκαν οι χρήστες της ιστοσελίδας BlindChat και οι απαντήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού δείχνουν ότι σχεδόν 35 στις 100 γυναίκες, που ζούν στην περιφέρεια Πελοποννήσου, προτιμούν τις σχέσεις της μιας βραδιάς!


Ο μέσος όρος των γυναικών σε όλη την Ελλάδα που θέλει η επόμενη σχέση τους να είναι για ένα βράδυ είναι 18,30% με το αντίστοιχο των αντρών να είναι 25,84% αλλά το ενδιαφέρον όλης της υπόθεσης είναι να δούμε τις περιφέρειες που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα και μικρότερα ποσοστά στη συγκεκριμένη απάντηση ανά φύλο!

Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.

Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...