Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο θέσεις ΔΩΡΕΑΝ για τις παιδικές κατασκηνώσεις Olympia Camp!

Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο θέσεις ΔΩΡΕΑΝ για τις παιδικές κατασκηνώσεις Olympia Camp!
Το «Καλημέρα Αρκαδία» προσφέρει στους αναγνώστες του, εντελώς δωρεάν, δύο θέσεις, για παιδιά, στις πανέμορφες κατασκηνώσεις Olympia Camp!
Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται στην Πελοπόννησο και έχουν φανταστική θέα στη μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την Αρχαία Ολυμπία.
Το τρίπτυχο των βασικών προϋποθέσεων που προσφέρουν, προκειμένου να ανθίσουν και όταν έρθει η ώρα να προσφέρουν πλούσιους καρπούς στο κοινωνικό σύνολο είναι: ΠΑΙΔΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.
2 παιδάκια θα κερδίσουν εντελώς δωρεάν κατασκήνωση και θα μπορουν να στέλνουν στο e-mail μας τις συμμετοχές.
Το OLYMPIA CAMP θα βοηθήσει και το δικό σας παιδί να ανακαλύψει τις σωματικές του δυνατότητες και ψυχικές του αρετές, με στόχο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, σύμμετρη ανάπτυξη, αυτονόμηση, κοινωνικότητα και συνεργατικό πνεύμα, ομαδικότητα, οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, με νέες υπερσύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους.
Το OLYMPIA CAMP διαθέτει εξειδικευμένο πολύπλευρα επιστημονικό προσωπικό και προσφέρει με την άρτια υποδομή του ασφάλεια και υποδειγματική φροντίδα στο παιδί.
Οι κανόνες ασφαλείας για κάθε δραστηριότητα είναι αυστηροί και τηρούνται απόλυτα. Ο γιατρός βρίσκεται καθημερινά στο OLYMPIA CAMP.

Δραστηριότητες:
Αθλητικές (Basketball, Volleybal, Beach volley, Gootball, Judo)
Ψυχαγωγικές (Χορός, Μουσικές Εκδηλώσεις, Κινηματογράφος, Θέατρο Σκιών, Ομαδικά Παιχνίδια, Κυνήγι Θησαυρού, Διαγωνισμοί)
Καλλιτεχνικές (Ζωγραφική, Γλυπτική, Αγγειοπλαστική, Κατασκευές με φυσικά υλικά)
Αποδράσεις (Μπάνια, Rafting, Εξερευνήσεις, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Πικ-νικ, BBQ, Αναρρίχηση, Καταρρίχηση, Ποδήλατο βουνού, Τοξοβολία)
Αναπαράσταση αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων (με κύριους άξονες τον αθλητισμό, την πολυεπίπεδη διδασκαλία του Ολυμπισμού και της Αρχαίο-Ελληνικής Αγωγής).

Στείλτε ένα απλό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , γράψτε το όνομα, το επώνυμο και το τηλέφωνό σας και διεκδικήστε μία θέση στις κατασκηνώσεις Olympia Camp!

Περισσότερα, για τις κατασκηνώσεις, δείτε ΕΔΩ! (FB OLYMPIA CAMP)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...