Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μόνο στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Πρόβλεψη – έκπληξη από τη Β. Λεούση για πρόωρες εκλογές!

Μόνο στο «Καλημέρα Αρκαδία»: Πρόβλεψη – έκπληξη από τη Β. Λεούση για πρόωρες εκλογές!
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρας μας, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόβλεψη, από τη γνωστή Μελλοντολόγο – Αστρολόγο Βιργινία Λεούση φέρνει στη δημοσιότητα το kalimera-arkadia.gr.
Συγκεκριμένα, η Β. Λεούση προβλέπει:


«Στις 2 Ιουλίου η Πανσέληνος θα φέρει σημαντικά και μαχητικά αποτελέσματα. Η περίοδος αυτή σημαδεύεται από την Πανσέληνο που χαρακτηρίζει βία, εχθροπραξία, προβλήματα στη ναυτιλιακή φύση και αντίξοες καταστάσεις κάθε είδους…

Όπως είχε πει στην εφημερίδα Espresso o Αλέξης Τσίπρας το 2011 πως: «Θα είναι ζαριά για τη χώρα μας το δημοψήφισμα»… έτσι και τώρα, εάν επιχειρήσει να διενεργήσει δημοψήφισμα και θέσει στον λαό το δίλημμα «Ευρώ ή Δραχμή» … τότε θα έρθει η κατάρρευση της οικονομίας και πτώχευση, πολύ πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν πριν το τέλος του 2015.

Στις 16 Ιουλίου, η νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οξύνει τα συναισθηματικά προβλήματα και μάς επιτρέπει να δούμε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις των άλλων, φέρνει νέες στρατηγικές και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας!

Δύσκολη πλανητική συγκυρία για την Ελλάδα το Νοέμβριο του 2015…

Η διέλευση του Κρόνου από τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας σχηματίζει περίεργες όψεις με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας και τον Ποσειδώνα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου εκεί ενδέχεται να έχουμε πρόωρες εκλογές… Αυτή η όψη έχει μεγάλη επικινδυνότητα σε εξαπατήσεις, απώλειες και προδοσία. Ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κρίση μας..»

Πρόωρες εκλογές, πριν το τέλος του 2015, προβλέπει η Βιργινία Λεούση, με προβάδισμα κόμματος που έχει απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα.

Συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα να μην στηρίζεται μόνο στις δικές του δυνάμεις, αλλά να εμπιστευτεί ανθρώπους γύρω του, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι σύμμαχοι του …

Ποια είναι η πλανητική χημεία Αλέξη Τσίπρα – Γερμανίας;

Ο Ήλιος του Αλέξη Τσίπρα είναι σε σύνοδο με το Νότιο δεσμό της Γερμανίας, γεγονός που υποδηλώνει εκκρεμότητες.. Υπάρχει μία αντίθεση μεταξύ Κρόνου της Γερμανίας και του Ποσειδώνα της Ελλάδας, κάτι το οποίο δηλώνει πως ο Αλέξης αργά ή γρήγορα θα εξαναγκάσει την Γερμανία να εγκαταλείψει τα ανεδαφικά της σχέδια και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα…

Τέλος. η Βιργινία Λεούση επισημάνει πως: «Η Ελλάδα ό,τι και να γίνει είναι ευλογημένη και θα πρέπει να φροντίσουμε να μείνουμε ενωμένοι, γιατί όλοι οι λογικοί άνθρωποι ξέρουμε ότι το πολιτικό σκηνικό, δεν εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τους συμμάχους της.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...