Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «λουλούδι των πανηγυριών» - Η Ρίτσα μιλά και … αποκαλύπτεται στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!

Το «λουλούδι των πανηγυριών» - Η Ρίτσα μιλά και … αποκαλύπτεται στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!
Όλοι την ξέρουν ως «Ρίτσα». Η εντυπωσιακή της εμφάνιση είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη… Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες στα πανηγύρια της Αρκαδίας (και όχι μόνο).
Η 23χρονη Ρίτσα (Ελευθερία Λεοντίδου) μιλά πολύ σπάνια. Πουλάει λουλούδια στα δημοτικά πανηγύρια, με μεγάλη επιτυχία, είναι αλήθεια και δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα.
Για το «Καλημέρα Αρκαδία», όμως, έκανε μία … εξαίρεση!
Μάς έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στην οποία είπε πολλά!
Ασχολείται με αυτή τη δουλειά τα τελευταία περίπου έξι χρόνια. Ξεκίνησε τυχαία και από τότε της άρεσε και συνέχισε μέχρι σήμερα.
Η Ρίτσα κατάγεται από τη Σάμο (εκεί γεννήθηκε και πήγε μέχρι το Νηπιαγωγείο) και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα, όπου μένει μόνιμα. Όμως, τα καλοκαίρια επισκέπτεται συχνά την Αρκαδία, για εργασία. Όπως, πριν από λίγες μέρες, ήταν στο πανηγύρι του Α.Ο. Νεστάνης, όπου –για άλλη μία φορά- μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.
«Σημασία σε αυτή τη δουλειά δεν έχει μόνο να είσαι όμορφη, αλλά να έχεις εμπειρία και να ξέρεις τι θέλει ο κάθε πελάτης» τονίζει.
«Έχω ακούσει τα καλύτερα και τα … χειρότερα από πελάτες» λέει, εξηγώντας ότι κάποιοι πίνουν και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν.
Αυτό που ξέρουν ελάχιστοι είναι ότι έχει σπουδάσει ναυτιλιακά, όμως  ακόμα δεν έχει ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Δεν αποκλείεται όμως το κάνει στο μέλλον …
Το χειμώνα δούλεψε επί πέντε χρόνια στα Χίλια Αστέρα με τον Γιάννη Σιέττο και πέρυσι στο Voice.
Όσο για το ανδρικό … πρέσινγκ, λέει ότι είναι σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια και απαντά αν αυτή η δουλειά μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε μία σχέση.
Πάντως, η Ρίτσα ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει την Αρκαδία, διότι την έχει στηρίξει πολύ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...