Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο σοκ: Τo φρικιαστικό βίντεο με το κάψιμο των τεσσάρων Ιρακινών από Τζιχαντιστές (vd)

Νέο σοκ: Τo φρικιαστικό βίντεο με το κάψιμο των τεσσάρων Ιρακινών από Τζιχαντιστές (vd)
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σοκ έχει προκαλέσει το video από το νέο ειδεχθές έγκλημα των ισλαμιστών του ISIS οι οποίοι έκαψαν ζωντανούς τέσσερις Ιρακινούς σιίτες πολιτοφύλακες.
Χθες το pronews.gr είχε δημοσιεύσει τις φρικιαστικές εικόνες οι οποίες ήταν screenshots από το βίντεο που γύρισαν οι φανατικοί Σαλαφιστές. Σήμερα δημοσιεύεται το τρομακτικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια ακόμα "χολιγουντιανή" ισλαμιστική "υπερπαραγωγή" που προκαλεί απορίες με την ηθοποιίστικη διάσταση που αποδίδουν σε ένα τέτοιο έγκλημα οι άνθρωποι αυτοί.
Είναι γνωστές οι ευθύνες των ΗΠΑ για την δημιουργία αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, άλλωστε υπάρχει σχετικό άρθρο για τον ρόλο του John McCain και τις παράνομες κρυφές συναντήσεις που είχε επί συριακού εδάφους με αρχηγούς ισλαμιστικών οργανώσεων όταν οι ΗΠΑ τους αποκαλούσαν "freedom fighters".
Το νέο έγκλημα που διέπραξε το Ισλαμικό Κράτος έλαβε χώρα στην Άνμπαρ, στο δυτικό Ιράκ.
Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος κρέμασαν και έκαψαν ζωντανούς τέσσερις Ιρακινούς σιίτες πολιτοφύλακες που είχαν πιάσει αιχμαλώτους.
Πριν κάποιες ημέρες ο ογκώδης Αμπού Αζραέλ ενώ τεμαχίζει το πόδι του θύματός του με σπαθί σε βίντεο, στρέφεται προς την κάμερα και, απευθυνόμενος στους ακραίους Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους, απειλεί:
«Ισλαμικό Κράτος, αυτή θα είναι η μοίρα σου, θα σε κόψουμε σαν σάουρμα (κεμπάμπ)», χαρακτηρίζοντας την αποκρουστική πράξη του «προειδοποιητική βολή» για τους τζιχαντιστές.
Το Ισλαμικό Κράτος, που μονοπωλεί τον τρόμο και τη βαρβαρότητα απαντώντας στην πρόκληση , αποφάσισε να εκδικηθεί.
Αρχικά υποχρέωσε τους 4 σιίτες συμμαχητές του Αζραέλ, που κρατούσε αιχμαλώτους, να παρακολουθήσουν το βίντεο του «ψησίματος» του τζιχαντιστή.
Στη συνέχεια οι 4 σιίτες κρεμάστηκαν χειροπόδαρα και από κάτω τους άναψαν φωτιά που τροφοδοτούνταν από πίσσα, ενώ και οι άνδρες είχαν περιλουστεί με εύφλεκτο υγρό για να «ανάψουν»:
Οι άνδρες όσο μεγάλωναν οι φλόγες από κάτω τους προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποφύγουν το μαρτύριο, αλλά δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτή τη μοίρα…
Στο τέλος οι φλόγες τους τύλιξαν σε αυτό τον φριχτό θάνατο…
Δεν έχει όρια η βαρβαρότητα και οι πρακτικές Μεσαίωνα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ. Βαρβαρότητα που προκλήθηκε από την κακώς εννούμενη εφαρμογή των αμερικανικών και δυτικών συμφερόντων.
Από αυτές τις φρικαλέες πράξεις δημιουργήθηκαν καραβάνια χιλιάδων προσφύγων που αυτή τη στιγμή έρχονται στην χώρα μας. Δηλαδή για άλλη μια φορά η Ελλάδα "πληρώνει" τις πράξεις της "φίλης" και "συμμάχου" Δύσεως, η οποία ταυτόχρονα μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της ΕΕ εγκαλεί την χώρα μας για τις κακές συνθήκες διαβίωσης των ανρθώπων αυτών, όταν την ίδια στιγμή το ελληνικό κράτος δεν είναι σε θέση να παράσχει πρόνοια στους ίδιους του τους πολίτες.


Δείτε τις φρικιαστικές σκηνές σε εικόνες.

siites1

siites2



siites3



siites4



siites5

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...