Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Τα συγκινητικά μηνύματα του γιου και της συζύγου του

Ένας χρόνος χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Τα συγκινητικά μηνύματα του γιου και της συζύγου του
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που ο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός Αντώνης Βαρδής “μετακόμισε” στη γειτονιά των αγγέλων. 


Ήταν Τρίτη 2/9 και το διαδίκτυο είχε γεμίσει μηνύματα απέραντης θλίψης από συγγενείς του, φίλους του, συνεργάτες του αλλά κυρίως από ανθρώπους που δεν τον γνώρισαν ποτέ από κοντά όμως τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του.

Η είδηση του θανάτου του πέρσι τέτοια μέρα σκόρπισε αμέσως θλίψη στο πανελλήνιο. Σήμερα, ένα χρόνο μετά τα λόγια του γιου του αλλά και της συζύγου του φέρουν ακόμη τον ίδιο πόνο:

Γιάννης Βαρδής

 Η δυσκολοτερη νυχτα της ζωης μας. Ενας χρονος σημερα. Μεχρι να πλησιασει η ωρα 6 το πρωι. Ειμαι σιγουρος πως μας ακους,μας βλεπεις,μας αγγιζεις μας βοηθας. Ευχομαι κ να σου λειπουμε οπως λειπεις εσυ σε μας. Σαγαπαω πατερα μου.

Φιλοθέη

Ο πόνος και η θλίψη θεριεύουν. Χιλιάδες στιγμές τρελαμένη σε ψάχνω… αλλά σε ξέρω πολύ καλά, μου το έχεις αποδείξει ότι κρατάς πάντοτε τις υποσχέσεις σου. Άρα είσαι ΕΔΩ… τώρα πια αισθάνεσαι “καθαρα” την αληθινή αγάπη εκατομμυρίων ανθρώπων…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...