Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται το «γαλάζιο» debate – Θετικοί Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας

Έρχεται το «γαλάζιο» debate – Θετικοί Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας
«Ρελάνς» στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά τα όσα είχε πει για το προεκλογικό debate με τον Αλέξη Τσίπρα, επιχειρεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.


Συγκεκριμένα, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς τους τέσσερις υποψηφίους αρχηγούς της ΝΔ να συμμετάσχουν σε debate που θα διοργανώσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Η πρόταση είχε πέσει στο τραπέζι από «γαλάζια» στελέχη και κάποιους από τους υποψηφίους αρχηγούς, ωστόσο ο κ. Ταγματάρχης φαίνεται ότι έλυσε το γόρδιο δεσμό με την πρωτοβουλία του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη, σχολιάζουν ότι η πρόταση δεν είναι αρνητική, σπεύδοντας ωστόσο, να επισημάνουν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει πρώτα να εξεταστεί μεταξύ των υποψηφίων και της ΚΕΦΕ.

Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι η πρόταση του κ. Μεϊμαράκη περιλαμβάνει τη διεξαγωγή δύο ή περισσότερων θεματικών συνδιασκέψεων – όπως άλλωστε προτείνει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Χωρίς όρους και προϋποθέσεις στηρίζουν την πρόταση Ταγματάρχη από το «στρατόπεδο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με την ίδια πηγή (ΑΠΕ).

Συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα διαμηνύουν πως ο υποψήφιος πρόεδρος είναι υπέρ της διεξαγωγής του debate: «Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που διευκολύνει το δημόσιο διάλογο για την ανάδειξη των θέσεων των υποψήφιων Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...