Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εδώ θα βρείτε ποιοτικά ξύλα σε ανταγωνιστικές τιμές & δώρα με κάθε παραγγελία σας!

Εδώ θα βρείτε ποιοτικά ξύλα σε ανταγωνιστικές τιμές & δώρα με κάθε παραγγελία σας!
Η εταιρία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, παρέχει ξερά και καλοκόμμενα ξύλα με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη!
Ξυλεία από την Λακωνική γη, με κοπή πλέον ενός έτους, με μεγάλη ποικιλία σε πεύκο, ελιά, δρυς, ευκάλυπτο, πορτοκαλιά, κατάλληλα για σόμπα, τζάκι και λέβητα.
Δωρεάν παράδοση στον χώρο μας, με δυνατότητα ανύψωσης σε όροφο, συσκευασμένα  σε αδιάβροχους σάκους.
Αγοράστε τα ξύλα σας και κερδίστε όλοι Δώρα!
ΔΩΡΑ με κάθε παραγγελία: Δωρεάν δαδί και προσάναμμα!
kaysoxyla2015Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2731036197- 697.44.26.154.
Λίγα λόγια για την θέρμανση με ξύλα:
Ο χειμώνας έρχεται σιγά σιγά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον δεχτούμε!
Ο προβληματισμός για το πώς θα ζεστάνουμε το σπίτι μας κάθε χρόνο, είναι μεγάλος, ιδιαίτερα όταν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που αφήναμε τα καλοριφέρ να καίνε, σαν μην υπάρχει αύριο για να κυκλοφορούμε με το κοντομάνικο στο σπίτι Δεκέμβρη μήνα.
Επειδή όμως, όσο περνάει ο καιρός και η ανάπτυξη δεν έρχεται, πρέπει να φροντίσουμε οι ίδιοι  για το «αύριο» και να εξασφαλίσουμε στον εαυτό μας και την οικογένειά μας μια καλή θερμοκρασία στο σπίτι, αφού ούτε για πολλές βόλτες έχουμε λεφτά ή διάθεση.
 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ως τρόπο θέρμανσης το ξύλο, είτε αυτό είναι για την «συντροφιά» που θα μας κρατήσει το τζάκι, είτε για την θέρμανση όλου του σπιτιού με ξυλολέβητές, είτε ακόμα και για την σόμπα, που μας ξυπνάει αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων!
Δυστυχώς όμως το ξύλο δεν είναι σαν το πετρέλαιο, που το μόνο που μας απασχολεί είναι η τιμή και αν θα μας κλέψει η αντλία. 
Το κάθε είδος ξυλείας έχει εντελώς διαφορετικές ιδιότητες, διαφορετικό χρόνο καύσης και διαφορετική θερμική απόδοση. Έτσι μια λάθος επιλογή, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά.
Σημασία δε έχει το βάρος, αλλά ο… όγκος!
Στην Ελλάδα δυστυχώς μέχρι πρόσφατα, οι αγοραπωλησίες καυσόξυλων γινόντουσαν με βάση το βάρος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αγοραστής κάθε φορά να παίρνει διαφορετική ποσότητα ξύλων , και ας είναι ζυγισμένο αναλόγως με ποσοστό υγρασίας που αυτά είχαν. Γι αυτό σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο η πώληση ξυλείας γινόταν συνήθως βάση όγκου.  Ευτυχώς αυτό άλλαξε, επίσημα τουλάχιστον, και στην Ελλάδα και πλέον τα ξύλα πωλούνται βάση όγκου.
Η διαφορά ανάμεσα στα ξύλα που πωλούνται με μονάδα μέτρησης τον τόνο και στα ξύλα με μονάδα μέτρησης το κυβικό, οφείλεται στο γεγονός ότι το ξύλο όταν είναι χλωρό έχει ένα σημαντικό ποσοστό υγρασίας, το οποίο είναι τουλάχιστον 25% του βάρους του ξύλου και μπορεί να φτάσει έως και 50-60% σε κάποια είδη.
Όταν αγοράζουμε λοιπόν ξύλα, είναι ιδανικό να προσπαθούμε να είναι όσο πιο ξερά γίνεται, με βάση τον όγκο που έχουν.  
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2731036197- 697.44.26.154.

1 σχόλιο

  • Αννα Παπακωνσταντινου
    Αννα Παπακωνσταντινου Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Αθήνα έχετε κάποιους συνεργάτες η πρατήριο?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...