Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ξανθιά αγρότισσα από την Κορινθία που ... μαγνήτισε τα βλέμματα! (εικόνες)

Η ξανθιά αγρότισσα από την Κορινθία που ... μαγνήτισε τα βλέμματα! (εικόνες)
Στο πρώτο Μπλόκο που έστισαν οι Αγρότες, στην Σωληνουργεία, ολα τα βλέμματα των συγκεντρωμένων αγροτών έπεσαν πάνω στην ξανθιά αγρότισσα πάνω σε ένα τρακτέρ από θαυμασμό αλλά και ενδιαφέρον, σύμφωνα με το breaknews.gr.

Η Ξανθιά καλλονή πάνω στο πράσινο JOHN DEERE, που συνέλαβε ο φακός του FLORIN CRAUS από τους Αγίους Θεοδώρους δεν ήταν άλλη από την στενή συνεργάτιδα του Πέτρου Τατούλη η οποία από μικρή συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αυγών SKLIAS FARM και γνωρίζει πάρα πως είναι να παλεύεις στον Πρωτογενή Τομέα της Παραγωγής.

Η Μαρία-Πετρούλα Σκλία είναι Πολιτικός Επιστήμων και έχει τοποθετηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πρόεδρος στο Κ.Ε.Κ Ν. Κορινθίας.
Στο προφίλ της, η ίδια έγραψε...
 

Την προηγούμενη εβδομάδα στενός συνεργάτης του Εtv επικοινώνησε με το Θύμιο Τσαρμπό και του ζήτησε νέους ανθρώπους οι οπ...

Δημοσιεύτηκε από Maria-Petroula Sklia στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

1 σχόλιο

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 09:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως πρέπει να υποδείξουμε στους πραγματικούς αγρότες ότι πρέπει να γίνουνε κούκλοι με γραμμώσεις και κοιλιακούς φέτες, ώστε να πάρει το αγροτικό ζήτημα την έκταση που πρέπει; Έτσι θα κάνουνε διαφήμιση στην παραγωγή τους και ίσως αυξηθούν τα έσοδά τους.
    Βέβαια δεν λέω πως η κυρία δεν είναι κούκλα ,πως δεν φαίνεται ότι έχει το κάτι της της ,πως πραγματικά τι φταίει που η φύση και ο Πανάγαθος την προίκισε με χαρίσματα,όμως είναι κρίμα να υποβιβάζουμε τα ζητήματα έτσι σεμνά και ταπεινά γιατί δεν έχουμε και προεκλογική εκστρατεία, ή μήπως έχουμε και δεν το ξέρουμε.............οέο...........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...