Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σάρωσε ο Αστέριος από την Τρίπολη - Προκρίθηκε 1ος στο μεγάλο τελικό Dj!

Σάρωσε ο Αστέριος από την Τρίπολη - Προκρίθηκε 1ος στο μεγάλο τελικό Dj!
Η 2η ψηφοφορία κριτών και κοινού έληξε και έφερε τους 3 από τους 10 φιναλίστ στον τελικό, μόλις ένα βήμα πριν το opening set μπροστά σε 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ!
Ποιοι είναι όμως οι 3 φιναλίστ; Πάμε να τους δούμε με τη σειρά κατάταξης τους στο Top10 Chart!
#1 ASTERIOS HARITOS (από την Τρίπολη)
O Asterios έκανε το 2 στα 2 και αυτό που απομένει να δούμε είναι, αν το καλό θα «τριτώσει» και στον τελικό της 24ης Απριλίου (πληροφορίες σύντομα για το event)! Mε πείρα από διαγωνισμούς και επιτυχημένες στιγμές (βλέπε LG πριν από χρόνια) και με όπλο το «σύνολο» εμφάνισης, χαρακτήρα, τεχνικής, μουσικής αντίληψης – αλλά και δύναμης κοινού, έφτασε στη κορυφή των προτιμήσεων για 2 φορές και τώρα ένα βήμα πριν τον τελικό, φαντάζει ως το φαβορί! Θα περάσει τις εξετάσεις των τελικών κριτών;
#2 FAKE HUMAN
Θα μπορούσε να ντουμπλάρει με επιτυχία τον Nicky Romero, λόγω καταπληκτικής ομοιότητας! Ο 17χρονος Λαρισαίος έχει … όλο το πακέτο! Δίψα για διάκριση, καταπληκτική τεχνική και φαντασία στο παίξιμο του! Επίσης έχει πολύ δυνατή εμφάνιση και θέληση να βρεθεί μπροστά σε 50.000 κόσμο του Colour Day Festival στις 18 Ιουνίου, πρώτος – πρώτος! Για να το πετύχει, θα πρέπει στον τελικό του Be The One να παρουσιάσει κάτι δυνατό και αξιοπρόσεκτο!
#3 ΤΟΝΥ V
O 19χρονος Νεοσμυρνιώτης, έχει γίνει ο ήρωας της θρυλικής πλατείας! Από αουστάιντερ έγινε φιναλίστ του τελικού βάση του πολύ καλού του σετ και της δυνατής καμπάνιας του για ψήφους που τον έστειλε στον τελικό! Με καλές γνώσεις στη κονσόλα και δυνατή σκέψη στη φαντασία της κατάρτισης ενός σετ σκοπεύει προς τη κορυφή!
Και οι 3 φιναλίστ θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της 24ης Απριλίου, που θα γίνει σε club της Αθήνας μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή που την απαρτίζουν επώνυμα άτομα του χώρου, από το ραδιόφωνο, DJing, management και δισκογραφία!
Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους υπόλοιπους 7 φιναλίστ με τους οποίους ζήσαμε όμορφες στιγμές στο bootcamp της Αθήνας!JayKris, Rabbit, George Pontikis, DJ Dimitris Emporos, Thanasis Speak, DJ Hermes & MAVDJ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έγιναν όλοι μια γροθιά! Σε όλους αξίζει το … YOU ARE THE CHAMPIONS OUR DJ FRIENDS! #BETHEONE

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...