Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Cinderella»: Ιδέες για βάπτιση και γάμο, με ... θαλασσινή διάθεση! (εικόνες)

«Cinderella»: Ιδέες για βάπτιση και γάμο, με ... θαλασσινή διάθεση! (εικόνες)
Μπαίνει το καλοκαιράκι σιγά - σιγά και οι προετοιμασίες για τη μοναδική ημέρα που θα βαπτίσετε το μωράκι σας ή θα ζήσετε το μοναδικό μυστήριο του γάμου σας, φτάνει! Το κατάστημα «Cinderella» (Γάμος – Βάπτιση_ που μάς εκπλήσσει όλο και περισσότερο, με τις απίθανες χειροποίητες δημιουργίες, παρουσιάζει μοναδικές ιδέες με ... θαλασσινή διάθεση!
Πρωτότυπες δημιουργίες, ειδικά για το δικό σας γούστο, φτιαγμένες με πολύ μεράκι που φροντίζει πάντα να επιμελείται προσωπικά η ιδιοκτήτρια και επιτυχημένη διακοσμήτρια κα Γιώτα Μέλλου, με την ομάδα της, σήμερα σάς παρουσιάζει το «Καλημέρα Αρκαδία»!
Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που θα δείτε στην gallery όπως, για τις μικρές μας υποψήφιες προς βάπτιση κυρίες, φορεματάκια και κουβαρίστρες, Καμέο μπομπονιέρα βάπτισης εποχής και προσκλητήριο καδράκι θαλασσινό με κοχύλια λουλούδια υφασμάτινα, λεβάντα και στάχυ λιλά παλαιωμένο! Σάς τα προτείνουμε όλα!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Γιώτα Μέλλου για την παραχώρηση των φωτογραφιών, με στόχο να σάς δώσουμε έμπνευση!
Κλείστε κι εσείς ένα ραντεβού στα τηλέφωνα 6976431247 και 6934079442 για να πραγματοποιήσετε μια υπέροχη χειροποίητη διακόσμηση, για την πιο όμορφη μέρα του γάμου σας και την βάπτιση του παιδιού σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...