Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" ... πίσω από τις κάμερες!

"Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" ... πίσω από τις κάμερες!
Kατά γενική ομολογία, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε καλύτερα από όλους τον Ιησού ήταν ο Robert Powell, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι...
Mε… κουβέρτα, τσιγάρο και κονιάκ, πάνω στο σταυρό, περνούσε ο Ρόμπερτ Πάουελ τα διαλείμματα στα γυρίσματα του «Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ», όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της υπερπαραγωγής του Φράνκο Τζεφιρέλι!
Μπορεί εδώ και 38 χρόνια η ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη να… σηματοδοτεί το Πάσχα και το κοινό να μην βαριέται να την βλέπει ξανά και ξανά και ξανά, ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.
Πίσω από τις κάμερες, η υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι αποκτά άλλη διάσταση. Το αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας είχε μια κάποια απόσταση από τις συνθήκες που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα επί τέσσερα χρόνια σε Μαρόκο και Τυνησία.
Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός αρκετά χρόνια μετά: «Όταν ήμουν στον σταυρό, έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν και να με ανεβάζουν ξανά στον σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που θυμάμαι να μου κρατούν και κονιάκ»!






















































http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...