Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλα τα αστεία που μπορείς να κάνεις με τις λέξεις "Brexit" και "Bremain"

Όλα τα αστεία που μπορείς να κάνεις με τις λέξεις "Brexit" και "Bremain"

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για τη Βρετανία και ολόκληρη την Ευρώπη, αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι το Brexit, αλλά μέχρι να μιλήσει η φωνή λαού, εμείς που βρισκόμαστε στην άλλη άκρη της Ευρώπης μπορούμε να κάνουμε λίγη πλάκα, χωρίς να φοβόμαστε ότι μπορεί να μας την πέσουν με βρισίδια. Ο μόνος που θα μας κυνηγήσει για τα αστεία με το Brexit είναι η αστυνομία του χιούμορ. Αλλά μας έχουν ξαναπιάσει και δεν δειλιάζουμε.



Τα Brexit αστεία:

Brexit Polls: Κάθε φορά που είχαμε εκλογές ακούγαμε τα δελτία να λένε για Exit Polls. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι επειδή βγαίνουν στις 6, αλλά αυτά έβγαιναν στις 7. Τέλος πάντων, καταλάβαμε τι σήμαινε και τώρα θα ακούς τον Βρετανό Χατζηνικολάου να λέει «είναι η ώρα των Brexit Polls».

Brexit χιονίσει η Αγγλία θα νικήσει: Είναι το σύνθημα αυτών που δεν έχουν ανάγκη καμία Ε.Ε. Περνούν και μόνοι τους καλά.

Ό,τι Brexit ας κατεβάσει : Μπορεί να ξέρεις ότι η έξοδος από την Ε.Ε. θα έχει πολλές αρνητικές συνέπειες, αλλά επειδή βλέπεις ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, παίρνεις απόφαση και ας έρθει ό,τι είναι να έρθει.

Brexit στη φτωχογειτονιά : Είναι το σύνθημα των BRemain που προειδοποιούν ότι η χώρα δεν θα έχει να φάει, θα ζουν όλοι με κουπόνια και πολύ κάτω από τις δυνατότητες τους. Όχι, αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο.



Θα στις Brexit η μάνα σου : Όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο σπίτι, με τα παιδιά να λένε BRemain και τη μάνα να εξηγεί ότι όσο ζουν κάτω από τη στέγη της, μόνο Brexit.

Τα BRmain αστεία:

Θα σε κυνηγήσω με BRemain σανίδα : Είναι η αντίθετη κατάσταση του από πάνω. Όταν η μάνα θέλει παραμονή και σε απειλεί με τη σανίδα αν το ρίξεις στο Brexit.

Eddie BRemain : Ο οσκαρικός Eddie Redmayne άλλαξε το όνομα του για μια μέρα, για να δείξει την σαφή προτίμηση του.

Βέρντερ Bremain (Μπρέμεν) : Στα γερμανικά η ομάδα λέγεται Werder Wremen και ένεκα του δημοψηφίσματος θα ανοίξει παράρτημα στο Soho.

Δεν BRemain εδώ κανείς : Ο Σωκράτης Μάλαμας υποστήριξε Grexit, οπότε δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά για τη Βρετανία. Έτσι, το Δε Μένει Εδώ Κανείς έγινε δεν BRemain εδώ κανείς, που είναι ένα προπαγανδιστικό τραγούδι. Ότι και καλά δεν υποστηρίζει κανείς το BRemain.

 

Πηγή:toratora.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...