Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Facebook: Το νέο χαρακτηριστικό που κάνει βίντεο τις φωτογραφίες σας!

Facebook: Το νέο χαρακτηριστικό που κάνει βίντεο τις φωτογραφίες σας!
Μία νέα λειτουργία στην πλατφόρμα του έρχεται να προσθέσει το Facebook επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν μικρού μήκους βίντεο από τις φωτογραφίες τους, παρόμοια με μια παρουσίαση διαφανειών.

Το νέο χαρακτηριστικό θα έχει την ονομασία Slideshow και θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους «ταινίες» μικρού μήκους χρησιμοποιώντας τις αποθηκευμένες στο προφίλ τους φωτογραφίες και βίντεο.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι τρελαίνονται να τραβούν φωτογραφίες και να δείχνουν στους φίλους τους πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους, είτε είναι μια οικογενειακή συγκέντρωση, ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο ή ένα πρωινό με τα παιδιά τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Facebook. «Αυτό το νέο συναρπαστικό και διασκεδαστικό χαρακτηριστικό θα σας επιτρέπει να 'ράψετε' αυτές τις ξεχωριστές σας φωτογραφίες μαζί σε μια μορφή που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του γεγονότος».

Οι χρήστες θα έχουν δύο επιλογές για να δημιουργήσουν το δικό τους μίνι βίντεο.

Με την πρώτη επιλογή, οι χρήστες που έχουν ανεβάσει στο Facebook παραπάνω από 5 φωτογραφίες ή βίντεο τις τελευταίες 24 ώρες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία, η οποία θα εμφανίζεται στο κουτί «Τι σκέφτεστε». Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν ποιες φωτογραφίες και βίντεο θέλουν να προσθέσουν στο Slideshow, ύστερα θα πρέπει να επιλέγουν ένα θέμα, να βάζουν τίτλο, να ταυτοποιούν ορισμένους από τους φίλους τους που εμφανίζονται και να πατούν «Δημοσίευση».

Ο δεύτερος τρόπος είναι απλά να πατήσουν την επιλογή «Δοκίμασέ το» που θα εμφανίζεται όταν παρακολουθούν ένα αντίστοιχο βίντεο που θα έχει δημιουργήσει ένας από τους φίλους τους στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές που τρέχουν στο λειτουργικό σύστημα της Apple, το iOS. Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πότε και εάν σκοπεύει να κάνει διαθέσιμη αυτή τη λειτουργία και σε άλλες πλατφόρμες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...