Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ηρεμήστε... το Facebook δεν θα κάνει δημόσιες τις φωτογραφίες σας!

Ηρεμήστε... το Facebook δεν θα κάνει δημόσιες τις φωτογραφίες σας!
Μετά το χάος, τον πανικό, τα κείμενα «νομικού» περιεχομένου και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση μπορεί να φανταστεί κανείς το Facebook ήρθε να καθησυχάσει τους χρήστες αναφέροντας πως δεν θα κάνει δημόσιες όλες τις φωτογραφίες και τις ενημερώσεις των χρηστών.


Τι πραγματικά θα συμβεί;

Ανθρακες ο θησαυρός, όσων εμπνεύστηκαν να προκαλέσουν τόσο μεγάλο πανικό. Δεν πρόκειται να γίνουν δημόσιες ούτε οι φωτογραφίες σας, ούτε τα posts σας;

Αν, πάντως, πιστεύετε ότι κάνοντας copy paste και προσθέτοντας το παρακάτω μήνυμα στο προφίλ σας, σύμφωνα με όσα... λέει ο ποιητής που το έγραψε, θα προστατεύσετε το απόρρητό σας, είστε απλά θύμα μιας απίστευτης και σίγουρα κακόγουστης φάρσας. Και καλό θα είναι να το ψάξετε λίγο παραπέρα...

Και να είστε σίγουροι, πως το Facebook είναι τόσο καλά οργανωμένο που μπορείτε με πολύ πιο σοβαρούς τρόπους να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του, απ' το να κάνετε ένα απλό paste στο προφίλ σας ενός κειμένου που επικαλείται μια συνθήκη που αφορά σε γενοκτονίες και εγκλήματα πολέμου και την παρέμβαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Η δήλωση... αντίστασης προς το Facebook

Ό, τι έχετε δημοσιεύσει ποτέ γίνεται δημόσια από αύριο. Ακόμη και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονται. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλές από θλιβερό. Κανάλι 13 News μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook.

Δεν δίνω στο Facebook ή οποιαδήποτε οντοτήτων που συνδέονται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή τις θέσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω προειδοποίηση στο Facebook είναι αυστηρά απαγορευμένο να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρείται από το νόμο (UCC 1-308- 1 1 308-103 και το Καταστατικό της Ρώμης). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλα τα μέλη πρέπει να τοποθετήσετε ένα σημείωμα σαν αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Εάν δεν δημοσιεύσετε δήλωση τουλάχιστον μία φορά θα είναι στρατηγικά επιτρέποντας τη χρήση των φωτογραφιών σας, καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στις ενημερώσεις κατάστασης προφίλ. ΜΗΝ μετοχή. Αντιγραφή και επικόλληση για να είναι στην ασφαλή πλευρά.

cnn.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...