Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη - Υπερβολικά αδυνατισμένη - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη - Υπερβολικά αδυνατισμένη - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει τα τελευταία 24ωρα η Νανά Καραγιάννη, η οποία πάσχει εδώ και χρόνια από νευρική ανορεξία. Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Ο οργανισμός της ήταν πολύ εξαντλημένος με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα»

Ο αδερφός της, Φοίβος, ήταν αυτός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μίλησε στο star.gr και επιβεβαίωσε ότι η δημοσιογράφος βρίσκεται σε καταστολή. Τα νεφρά και τα πνευμόνια της λειτουργούν μόνο με μηχανική υποστήριξη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μακάρι όλα να πάνε καλά, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Αναζητούν εντατική

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε βρεθεί εντατική μονάδα για να κρατήσει με ασφάλεια τη Νανά Καραγιάννη στη ζωή. Μεταφέρθηκε σε έναν ειδικό θάλαμο στην παθολογική, που λειτουργεί ατύπως ως Μονάδα φροντίδας και οι γιατροί έτρεμαν στην ιδέα ενδονοσοκομειακου μικροβίου.

«Φλέρταρε» με την αυτοκτονία

Στις αρχές Ιουνίου, η Νανά Καραγιάννη είχε μιλήσει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για την μάχη της με την νευρική ανορεξία. Συγκλόνισε η αναφορά της στο γεγονός ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος της έδειξε ένα βίντεο για την νευρική ανορεξία, με τη Νανά Καραγιάννη να δακρύζει και να λέει: «Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει: «Στεναχωρούσα πολύ ανθρώπους που δεν ήθελα. Κάπου και αυτοί δικαιώθηκαν για την υπομονή τους. Αλλά δεν ήθελα να τους ταλαιπωρώ».
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματά νοσηλεύεται η Νανά Καραγιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Α' παθολογική του νοσοκομείου και όχι στην εντατική μονάδα, καθώς δεν υπάρχει κρεβάτι. 

Η κατάστασή της είναι σοβαρή και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε θα νοσηλεύεται. Δίπλα της είναι ο αδερφός της Φοίβος, ο οποίος όπως δήλωσε τα πράγματα αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολα και είναι διασωληνομένη.

Τα τελευταία χρόνια η Νανά παλεύει με τη νευρική ανορεξία. Το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει βρει τις ισορροπίες της, ήταν χαρούμενη και πιο χαλαρή. Πριν μια εβδομάδα μάλιστα, βρισκόταν και για καλοκαιρινές διακοπές στον Ωρωπό. Παρόλο που ήταν αρκετά αδυνατισμένη, έδειχνε να είναι καλά και ευδιάθετη και ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media. 




Ωστόσο, τώρα τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρά και ο οργανισμός της είναι πολύ εξαντλημένος...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...