Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δυναμική κινητοποίηση ζήτησε ο Μίλτος Λύτρας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό στα Λαγκάδια (vd)

Στην Κυριακάτικη ανοικτή συνέλευση των Λαγκαδίων για το ζήτημα που έχει προκύψει με το νερό, τοποθετήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας και μεταξύ των άλλων τόνισε:
Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη θα είναι ο Τάσος Κεχαγιάς! (vd)

Την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης, με το συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη, ανακοίνωσε ο Τάσος Κεχαγιάς.
Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος δημοσιογραφεί τα τελευταία χρόνια στην Τρίπολη, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδρομή στη Γορτυνία ετοιμάζουν οι μοτοσικλέτες από το Αγρίνιο!

Το club των Agrinio MotorBikers Society έχει προγραμματίσει διήμερη εκδρομή – motoαποδραση στην όμορφη περιοχή του δήμου Γορτυνίας στην Πελοπόννησο το Σαββατοκύριακο «του Θωμά» 26 & 27 Απριλίου 2014 και συγκεκριμένα  στη λίμνη Λάδωνα και τα Λαγκάδια Γορτυνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Η συμβολή των Λαγκαδινών μαστόρων στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κορινθίας (εικόνες)

Την Παρασκευή 4 Απριλίου, η Κίνηση Πολιτών ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σικυωνίων στο Κλημέντι Κορινθίας. Συγκεκριμένα, οι Επ. Καθηγήτριες της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ Έλενα Κωνσταντινίδου και Ελένη Αλεξάνδρου ανέλυσαν με διαδραστικό τρόπο τις αρχές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στους μαθητές του Γυμνασίου Κιάτου.
Διαβάστε περισσότερα...

Καταργείται το «πορτοκαλί» βιβλίο για τις επιχειρήσεις στην Αρκαδία

Καταργείται με διάταξη, έπειτα από 20 χρόνια, το «πορτοκαλί» βιβλίο καταχώρησης νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού για επιχειρήσεις (και στην Αρκαδία). Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας, «πλέον, κανένας εργοδότης δεν χρειάζεται να τηρεί το συγκεκριμένο βιβλίο που για χρόνια αποτέλεσε αιτία σοβαρών δικαστικών διενέξεων και τριβών με τις υπηρεσίες του υπουργείου. Όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι υπηρεσίες μας για το διασταυρωτικό και ελεγκτικό έργο τους περιέχονται στην "Εργάνη"».
Διαβάστε περισσότερα...

Δικαστική απόφαση επιτρέπει τη λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στη Μεγαλόπολη

Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 1226/2014 απόφασή του, επέτρεψε την κατασκευή και λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...