Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΗ: Αμεσα οι δύο προκηρύξεις για 600 μόνιμους - Θέσεις προβλέπονται και για την Αρκαδία

ΔΕΗ: Αμεσα οι δύο προκηρύξεις για 600 μόνιμους - Θέσεις προβλέπονται και για την Αρκαδία
Ετοιμες είναι οι δύο νέες προκηρύξεις για 600 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ. Το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την επεξεργασία των δύο προκηρύξεων και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τις στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.
Οπως αναφέρεται στο e-dimosio.gr αυτές οι δυο προκηρύξεις της ΔΕΗ θα εβγαιναν πριν το τέλος του καλοκαιριού.
Δυο προκηρύξεις
Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ. Αναλυτικά θα δημοσιευτούν:
Μία προκήρυξη που θα αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής και εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.
Δεύτερη προκήρυξη που θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομλόγους, γιατρούς εργασίας)
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.
Η συμμετοχή των υποψηφίων αναμένεται να είναι μεγαλη παρα το γεγονός οτι η προκήρυξη θα «τρέξει" μέσα στον Αυγουστο. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.
Προσόντα
Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...