Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέση Διευθυντή προκηρύχτηκε για τη χορωδία του «Ιδρύματος Στασινόπουλος»

Θέση Διευθυντή προκηρύχτηκε για τη χορωδία του «Ιδρύματος Στασινόπουλος»
Το «Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Στασινόπουλος – Βιοχάλκο» προκηρύσσει τη θέση του/της Διευθυντή/ντριαςxορωδίας ενηλίκων με σύμβαση έργου.


Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για την καλλιτεχνική διεύθυνση και για τη μουσική διδασκαλία της χορωδίας ενηλίκων του Ιδρύματος με τα παρακάτω τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:

• Κατάλληλη μουσική εκπαίδευση αποδεικνυόμενη με τους ανάλογους τίτλους σπουδών από αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα ή/και πανεπιστημιακές σχολές.

• Αποδεδειγμένη διδακτική προϋπηρεσία.

• Καλλιτεχνική δραστηριότητα αποδεδειγμένη σε συναυλίες ή/και αντίστοιχες μουσικές εκδηλώσεις.

Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει επιπλέον να διαθέτει άριστες διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, θα πρέπει να είναι συνεργάσιμος, αποτελεσματικός, με προσωπική ευαισθησία και με καλή επικοινωνία.Διευκρινίζεται πως τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας του Ν. Αρκαδίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από το σχετικό βιογραφικό σημείωμα και τα αντίγραφα τίτλων σπουδών και βεβαιώσεων απασχόλησης σε σφραγισμένο φάκελο απευθυνόμενοι προς το Δ.Σ. του Ιδρύματος έως την Παρασκευή 19/9/2014

• στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας, Τ.Κ.22012 Αρκαδία, τηλ. 2710-557111, κ. Αγγελάκου.

• στα γραφεία του Ιδρύματος στην Αθήνα, Λ. Μεσογείων 2-4, Τ.Κ.11527, τηλ. 210-6861486, κ. Κεφαλληνού.

Στο φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ορθής κρίσης για την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες πραγματοποιώντας έλεγχο της επάρκειας των τυπικών προσόντων και στοιχείων των υποψηφίων. Εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που έχουν τα τυπικά προσόντα και τηναπαιτούμενη εμπειρία για τη συγκεκριμένη θέση, ώστε να αξιολογηθούν και τα ουσιαστικά τους προσόντα.

Το Ίδρυμα προσφέρει σύμβαση έργου για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Σημειώνεται ότι ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει φορολογικά παραστατικά (Α.Π.Υ) για την καταβολή του εργολαβικού ανταλλάγματος.

Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Επίσης, η προκήρυξη θα βρίσκεται αναρτημένη στοhttp://www.stassinopoulos-viohalcofoundation.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...