Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επόμενες προσλήψεις που προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης

Οι επόμενες προσλήψεις που προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης
Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ότι προγραμματίζει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης απασχόλησης στο Δήμο Μεγαλόπολης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, για το διάστημα 15/12/2014 έως 14/02/2015. Συγκεκριμένα:


• Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων YE Εργατών Γενικών Καθηκόντων, για την αντιμετώπιση της εποχικών και πρόσκαιρων κατεπειγουσών αναγκών καθαρισμού φρεατίων όμβριων υδάτων, τριγωνικών τάφρων και όλων των καναλιών απορροής των όμβριων υδάτων παραπλεύρως των δημοτικών δρόμων για αποφυγή των πλημμυρικών καταστάσεων σε ιδιοκτησίες και οικίες.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων πρόσκαιρων εποχικών κατεπειγουσών αναγκών κρίνεται απαραίτητη για το χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και ιδιαίτερα επιτακτική, για την προστασία της ιδιοκτησίας, της δημόσιας περιουσίας και της ζωής των κατοίκων.

Επίσης, κρίνεται επιτακτικότατη η άμεση πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση των εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, καθότι ο Δήμος Μεγαλόπολης αποτελείται από μια (1) Δημοτική Κοινότητα, εξήντα (60) Τοπικές Κοινότητες και είκοσι ένα (21) οικισμούς και το προσωπικό του Δήμου τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί λόγω συνταξιοδοτήσεων και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4093/2012 αναστέλλονται μέχρι 31-12-2016 οι προσλήψεις και οι διορισμοί μονίμου και ΙΔΑΧ προσωπικού των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Σημειωτέον ότι, οι πρόσκαιρες και εποχικές αυτές ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στο Δήμο και δεν απαιτείται για την αντιμετώπισή τους και δεν εξυπηρετεί η διάρκεια σύναψης σύμβασης προσωπικού μεγαλύτερης των δύο μηνών, αλλά ούτε κρίνεται σκόπιμο λόγω της φύσης και του εποχικού τους χαρακτήρα να γίνει πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο για την κάλυψη των αναγκών αυτών.

Το σύνολο της υπολογιζόμενης δαπάνης, συνολικού ποσού 5.000,00€ (ήτοι, 4.000,00€ + 1000,00€) περίπου, για την καταβολή των αποδοχών και των εργοδοτικών εισφορών του έκτακτου προσωπικού δύο (2) ατόμων YE Εργατών Γενικών Καθηκόντων δίμηνης απασχόλησης, θα βαρύνει τον Π/σμό του Δήμου οικ. έτους 2014 και οικ. έτους 2015.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...