Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο «ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη» για το νέο πρόγραμμα με επίδομα 3.120 €!

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο «ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη» για το νέο πρόγραμμα με επίδομα 3.120 €!
Προκηρύχθηκε το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher που αφορά 7.000 ανέργους αποφοίτους AEI-Τ.Ε.Ι ηλικίας έως 29 ετών, με τίτλο "Επιταγή διασύνδεσηςμε την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι".
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1.       Θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 208 ωρών
2.       Πρακτική άσκηση συνολικής διάρκειας 832 ωρών σε επιχειρήσεις ή φορείς του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας
3.       Συμπληρωματικές Υπηρεσίες Υποστήριξης και Συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον Πάροχο Συμβουλευτικής
Η επιλογή των ανέργων και η εγγραφή τους στο Μητρώο Ωφελουμένων θα γίνει με μοριοδότηση, βάσει των παρακάτω κριτηρίων:
·         Διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας (μέγιστος βαθμός: 39 μόρια)
·         Ηλικίαυποψηφίου (μέγιστος βαθμός: 21 μόρια)
·         Ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό οικ. έτος 2014 (μέγιστος βαθμός: 30 μόρια)
·         Βαθμός κτήσης πτυχίου (μέγιστος βαθμός: 30 μόρια)
Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 3120 και περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης το οποίο λαμβάνει ο ωφελούμενος της Δράσης από τον Ο.Α.Ε.Δ .
Το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη προετοιμάζοντας έγκαιρα τανέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher καλεί όλους τους άνεργους να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα προγράμματα.Πληροφοριακό υλικό (Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, Προκήρυξη, Αίτηση συμμετοχής, Ενημερωτικό δελτίο, Δικαιολογητικά κτλ) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στο σύνδεσμο :
Υπολογίστε γρήγορα & σωστά τα μόρια σας για τονέο πρόγραμμα Voucher ΑΕΙ-ΤΕΙ έως 29 ετών. Μπορείτε να δείτε τα συνολικά σας μόρια καθώς και την κατανομή τους με βάση τα κριτήρια μοριοδότησηςαπό εδώ :
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.voucher.gov.gr.
Διευκρινίσεις:
1.       Η χρονική σειρά προτεραιότητας δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα στοιχεία που θα δηλωθούν γιατί δε θα μπορούν αργότερα να διορθωθούν.
2.       Θα δοθούν από τον ΟΑΕΔ και περαιτέρω διευκρινίσεις για τον τρόποσυμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης( φορολογητέο ή δηλωθέν εισόδημα κτλ)
3.       Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να μην παρακολουθούν ή να μην έχουν παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, κατά το τελευταίο δίμηνο, πλην προγράμματος ελληνομάθειας ή κατάρτισης δεξιοτήτων ΤΠΕ που οδηγούν σε πιστοποίηση.
Θα σας συνιστούσαμε προτού υποβάλετε την αίτησή σας να ενημερωθείτε από κάποιον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο στην Τρίπολη & στο Άστρος.
ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00-21:00 & Σάββατο 09:00-14:00
·         ΑΣΤΡΟΣ, ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2755024094 – 6975803004
·         ΤΡΙΠΟΛΗ (ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127), ΤΗΛ-ΦΑΞ: 2710227703
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   - web: http://www.anaptixi-exelixi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...