Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Πάγωσε» το πρόγραμμα για τις πεντάμηνες θέσεις στην Αρκαδία

«Πάγωσε» το πρόγραμμα για τις πεντάμηνες θέσεις στην Αρκαδία
Παγώνει το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ για την τοποθέτηση 52.818 ανέργων σε θέσεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.α.που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Λόγω προεκλογικής περιόδου ο ΟΑΕΔ χθες δεν προχώρησε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την τοποθέτηση προστατευόμενων από τον νόμο ατόμων καθώς και συμπληρωματική προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας.
Κανονικά, ωστόσο, υποβάλλονται, έως και τις 26 Ιανουαρίου, στη διεύθυνση www.diasindesi.gr. οι αιτήσεις ανέργων - αποφοίτων Επαγγελματικών Λυκείων - ΕΠΑ.Λ. και Επαγγελματικών Σχολών - ΕΠΑ.Σ. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ ηλικίας έως 29 ετών που είναι δημότες στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά και το Βόρειο Αιγαίο, και επιθυμούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής άσκησης των ινστιτούτων των κοινωνικών εταίρων για 7.000 άτομα με αμοιβές 400 ευρώ (για τη θεωρία) και 480 ευρώ για την εξάμηνη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...