Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρεις νέες θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στη Γορτυνία

Τρεις νέες θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στη Γορτυνία
Ομόφωνα η Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γορτυνίας ενέκρινε τον προγραµµατισµό των συµβάσεων µίσθωσης έργου του έτους 2015 συνολικού αριθµού τριών ατόµων, ως εξής:
Ενός (1) ατόµου Τ.Ε. Φυσικοθεραπευτών
Ενός (1) ατόµου Π.Ε. Μεταλλειολόγων
Ενός (1) ατόµου ∆άσκαλου Χορού
Οι συµβάσεις µίσθωσης έργου θα βαρύνουν τους Κ.Α. 06.6135.000 και Κ.Α. 08.6131.000 αντίστοιχα του προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2015 του σκέλους των εξόδων της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας.
Η απόφαση να υποβληθεί στην αποκεντρωµένη διοίκηση για περαιτέρω ενέργειες και την έγκριση των αιτούµενων προσλήψεων.
Εξουσιοδοτείται η Πρόεδρος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδοθεί η προβλεπόµενη έγκριση των αρµοδίων οργάνων και να υλοποιηθεί η πρόσληψη του προσωπικού.
Η Πρόεδρος της Επιχείρησης Μαρίνα Διαμαντοπούλου, εισηγούμενη το θέμα, είπε: «Στα πλαίσια των ανωτέρω και σύµφωνα µε τις οδηγίες της εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. οικ. 7075/25.02.2015 οι υπηρεσίες της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας µας συνέταξαν τους σχετικούς πίνακες, προκειµένου να υποβληθούν τα αιτήµατα για την πρόσληψη προσωπικού µε σχέση Ι∆ΟΧ. Και για σύναψη συµβάσεων µίσθωσης έργου διάρκειας ενός (1) έτους µε απασχόληση συνολικά τριών (3) εργαζοµένων για τις υπηρεσίες της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας διότι στην επιχείρηση δεν εργάζονται υπάλληλοι µε καµία σχέση εργασίας. Η απασχόληση κρίνεται απαραίτητη µε βάση τις ανάγκες της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας για την εύρυθµη λειτουργία των δοµών της Επιχείρησης.
Ειδικότερα κρίνεται απαραίτητο και προτείνουµε, µε βάση τις ανάγκες της ∆ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας που δεν µπορούν να αντιµετωπισθούν εφόσον δεν διαθέτει προσωπικό να συναφθούν συµβάσεις µίσθωσης έργου µε χρονική διάρκεια έως ένα έτος ως εξής:
Η σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε φυσιοθεραπευτή για τις ανάγκες των Ιαµατικών Λουτρών προτείνεται, για να αναβαθµιστούν οι παρεχόµενες υπηρεσίες στους λουόµενους, µε στόχο την προσέλκυση νεωτέρων ηλικιών την αύξηση της επισκεψιµότητας και κατ΄ επέκταση των εσόδων της επιχείρησης. Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 06.6135.0000 του προϋπολογισµού του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισµού της Επιχείρησης οικ. έτους 2015.
Παράλληλα η προτεινόµενη η σύναψη σύµβασης έργου µε τον µεταλλειολόγο θα βοηθήσει στον έλεγχο της ποιότητας των υδάτων των Ιαµατικών Λουτρών καθώς και στην προετοιµασία των εγγράφων για την λειτουργία και αδειοδότηση των πηγών εν όψει και της προετοιµασίας για την ένταξη µελέτης για ανακαίνιση του όλου συγκροτήµατος και βελτίωσης των υποδοµών του. Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α.
06.6135.000 του προϋπολογισµού του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισµού της Επιχείρησης οικ. Έτους 2015.
Επίσης εισηγούµαστε την σύναψη σύµβασης έργου µε ∆άσκαλο χορού για την δηµιουργία τµήµατος χορού για την εκµάθηση παραδοσιακών και άλλων χορών, για παιδιά και ενήλικες, βάσει και του σκοπού της επιχείρησης για την παροχή υπηρεσιών στον τοµέα του πολιτισµού µε την ανάπτυξη δράσεων για την καλλιέργεια της πολιτιστικής παιδείας των δηµοτών, µε την ίδρυση και λειτουργία πάσης φύσεως καλλιτεχνικών εργαστηρίων(χορού, µουσικής, θεάτρου κ.λ.π.).»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...