Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

10 νέες θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας!

10 νέες θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας!
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας προχωρά στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση της ανασκαφικής έρευνας για χρονικό διάστημα έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015 εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες πιστώσεις.
-ΠΕ Αρχαιολόγος (με εξειδίκευση στην ανασκαφή, τεκμηρίωση και ανάδειξη αρχ/κών χώρων και μνημείων) - Μια (1) θέση Αρχ/κός χώρος Κυπαρισσίων Δήμου Μεγαλόπολης
-ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες Εννέα (9) θέσεις Αρχ/κός χώρος Κυπαρισσίων Δήμου Μεγαλόπολης
 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 22100 Τρίπολη (τηλ. επικοινωνίας:2710 225243 από 9:00 πμ έως 13:00 μμ) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( http :// diavgeia. gov.gr) και του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας από 31/8/2015 μέχρι και 4/9/2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...