Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες θέσεις εργασίας στη Βόρεια Κυνουρία - Άρχισαν οι αιτήσεις

Νέες θέσεις εργασίας στη Βόρεια Κυνουρία - Άρχισαν οι αιτήσεις
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βόρειας Κυνουρίας προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου...
σύμφωνα με τα παρακάτω:
1. Η Πλήρωση θα γίνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016 (δηλαδή από την ημέρα πρόσληψης μέχρι 30-6-2016).
2. Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από το εάν εργάζεται ή όχι. Αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.
3. Οι ώρες απασχόλησης είναι από τις 7.45 μέχρι τις 8.30 το πρωί, από τις 12.15 μέχρι τις 12.35 και από 13.10 μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι.
Οι ώρες αυτές, που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγο τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου και πάντα σε συνεννόηση με την διεύθυνση της σχολικής μονάδας.
4. Στον εθελοντή τροχονόμο θα καταβάλλεται από την Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176€ για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.
5. Ο Εθελοντής Σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
6. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα ‘STOP” και φορά γιλέκο, χρώματος ανοιχτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
7. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 30ην Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 στην διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Άστρους τα ακόλουθα:
1. Αίτηση (να ζητήσουν το σχετικό έντυπο)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα. Θα προτιμηθεί προϋπηρεσία ως σχολικός τροχονόμος και κάτοικοι ιδίου δημοτικού διαμερίσματος.
Για Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση του Σχολείου.
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 
 o71psox44-aio.pdf

==========================================================
Ανακοινώνεται ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, πρόκειται να προσλάβει δύο (2) καθαριστές/στριες, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου, για τον καθαρισμό των παρακάτω Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:
1. 1ο 2/θέσιο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Άστρους.
2. 2ο Νηπιαγωγείο Άστρους.
Έργο των προσλαμβανομένων θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων, των κοινόχρηστων χώρων και των προαυλίων των παραπάνω Σχολικών Μονάδων.
Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου που θα υπογραφούν, θα αφορούν το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων μέχρι τις 30/06/2016. 
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 28-9-2015 έως και τις 30-9-2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 μέχρι 12:00, στους Προϊσταμένους – Διευθυντές των ανωτέρω Σχολικών Μονάδων ή στον υπεύθυνο γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Δημήτριο Κουρμπέλη (γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας), συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση (ειδικό έντυπο θα παραλαμβάνεται από τους Προϊσταμένους – Διευθυντές των ανωτέρω Σχολικών Μονάδων ή τον υπεύθυνο γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κουρμπέλη Δημήτριο, γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας).
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Ε1) και εκκαθαριστικό.
4. Χρονικό ανεργίας ή υπεύθυνη δήλωση ότι ο ενδιαφερόμενος είναι άνεργος κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης.
5. Υπεύθυνη Δήλωση αν ο ενδιαφερόμενος/η, είναι γονέας παιδιού που φοιτά σε ένα από αυτά τα σχολεία.
6.Υπεύθυνη δήλωση κωλύματος για την κατάληψη της θέσης (υπόδειγμα δήλωσης θα παραλαμβάνεται από τους Προϊσταμένους – Διευθυντές των ανωτέρω Σχολικών Μονάδων ή την υπεύθυνο γραμματειακής υποστήριξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κουρμπέλη Δημήτριο, γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας).
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και το σύστημα μοριοδότησης, σύμφωνα με το οποίο θα αξιολογηθούν όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 
 o53psox44-9yr.pdf

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...