Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κακά μαντάτα για τους πενταμηνίτες στους δήμους της Αρκαδίας...

Κακά μαντάτα για τους πενταμηνίτες στους δήμους της Αρκαδίας...
Ως «νομικά ανέφικτη» χαρακτηρίστηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου η δυνατότητα παράτασης της χρονικής διάρκειας των συμβάσεων των απασχολούμενων του τρέχοντος Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, η Ρ. Αντωνοπούλου, διερεύνησε το αίτημα που έχει κατατεθεί, μεταξύ άλλων και από αρκετούς δήμους, για επέκταση της διάρκειας του Προγράμματος.
Συμφωνα με εισηγήσεις των συνεργατών της υπουργού και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου προκύπτει ότι δεν είναι δυνατόν να επεκταθούν οι τρέχουσες συμβάσεις.
Αυτό σημαίνει ότι το αίτημα των συμβασιούχων που εργάζονται και στους δήμους της Αρκαδίας, για παράταση συμβάσεων, απορρίπτεται...

1 σχόλιο

  • ΌΛΙΑ
    ΌΛΙΑ Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήθελαν δηλαδή,αλλά δεν ε; Η κοροϊδία δεν έχει όρια και η εκμετάλλευση ανθρώπων που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που είναι τόσο κοινωνικής ωφέλειας που σε αφήνει 2 χρόνια άνεργο για να σε ωφελήσει 5 μήνες με ένα επίπλασμα δικαιοσύνης(κριτήρια κοινωνικά με μόρια κτλ) όταν η ισότητα που επικαλείται είναι απλά μια άκρως ρατσιστική ομοιότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...