Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Πάνω από 800 άτομα έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τρίπολης (vd)

  Για τον απολογισμό στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Τρίπολης έκανε λόγο σε συνέντευξή του - που έδωσε στα Τοπικά & Περιφερειακά ΜΜΕ της Πελοποννήσου - ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διοίκησης του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς ο οποίος είναι και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτελικής Επιτροπής, για την δημιουργία Κέντρων ¨Δια Βίου Μάθησης¨ του Υπουργείου Παιδείας και της ΚΕΔΕ.
Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια από τους Επαγγελματίες του Άστρους για το πρωτάθλημα του Πανθυρεατικού!

Το σωματείο Επαγγελματιών Άστρους ‘Ο ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗΣ’ «εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης του Άστρους <<ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ>> για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα το επίδομα στους τρίτεκνους της Αρκαδίας

Η κυβέρνηση μετά από σχετική ανακοίνωση θα προχωρήσει σε έκτακτο επίδομα που θα κυμανθεί αναλόγως με τα εισοδήματα του 2012 και θα αφορά εισοδήματα από 6.000- 11.000 αναλόγως με τον αριθμό των παιδιών. Το επίδομα θα δοθεί μετά από ηλεκτρονική δήλωση του δικαιούχου.
Διαβάστε περισσότερα...

Η βαθμολογία των πλέι οφ για τον Αστέρα - Τη Δευτέρα η κλήρωση!

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ για τις θέσεις 2-5 του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 30 Απριλίου και οι ομάδες ξεκινούν ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Με ήττα έκλεισε η κανονική περίοδος της Super League για τον Αστέρα (vd)

Με γκολ του Αλέξανδρου Βεργώνη στο 78ο λεπτό, η Βέροια νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Ημαθία και εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Ηταν ένα ματς "ζωής ή θανάτου" για τους γηπεδούχους που ήθελαν μόνονίκηκαι συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν. Το άγχος ήταν δεδομένο, γι΄αυτό και στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, πέρα από ένα γκολ του Μπεν στο 36΄ το οποίο ακυρώθηκε, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε αντικανονική (οφσάιντ) θέση. Στο 42΄, πάντως, χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα αντανακλαστικά του ο Καντιμοίρης, για να αποκρούσει την εξ επαφής κεφαλιά του Χουάνμα και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Διαβάστε περισσότερα...

Που θα τελέσει Ιερές Ακολουθίες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας

Ό Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος κατά την Άγίαν καί Μεγαλην Εβδομάδα θα τέλεση τίς Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας κατά το άκόλουθον πρόγραμμα
Διαβάστε περισσότερα...

Η Ακολουθία του Όρθρου της Μ. Δευτέρας (εικόνες)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων  χοροστάτησε  στην Ακολουθία του Όρθρου της Μ. Δευτέρας – Ακολουθία Νυμφίουστην νεοσύστατη Ενορίατου Αγίου Ραφαήλ   Τριπόλεως.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι δράσεις του Δήμου Τρίπολης για τις λαϊκές αγορές (vd)

 «Στον τομέα των λαϊκών αγορών έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από τον Δήμο και κατά γενική ομολογία η λειτουργία τους είναι πάρα πολύ καλή και αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερη όταν θα υλοποιηθούν όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» είπε στον απολογισμό που έκανε στα ΜΜΕ ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης.
Για να συμπληρώσει: «Κατ΄ αρχάς  συντάχθηκε από την Υπηρεσία, ψηφίστηκε από το Δ.Σ και είναι σε ισχύ σχεδόν στο σύνολό του, ένας εξαιρετικός Κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών της πόλης που καθορίζει όλα όσα απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών.
Διαβάστε περισσότερα...

Εικόνες από τον 9ο Ημιμαραθώνιο Μαινάλου!

Εικόνες από την έναρξη και διεξαγωγή του 9ου Ημιμαραθωνίου Μαινάλου που οργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης (ΣΔΥΤ) και ο ΕΟΣ Τρίπολης στο Μαίναλο, με αρχή και τέλος της διαδρομής το Οροπέδιο των Ρούχων, δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Δήμο Γορτυνίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...