Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

ΣΑΟΟ - Μοναδική εμπειρία η πεζοπορία δίπλα στις γραμμές του οδοντωτού

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Απριλίου 2014 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων εξορμά στο φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού. Η διάσχιση του πανέμορφου αυτού φαραγγιού, με πορεία δίπλα στις γραμμές του οδοντωτού, αποτελεί μοναδική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας δρόμος από την Αλωνίσταινα ως την Πιάνα για τον εορτασμό του Αγιώργη!

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου και αγώνες δρόμου θα λάβουν χώρα στην Πιάνα Αρκαδίας, ανήμερα της εορτής του Αγίου, την Τετάρτη 23 Απριλίου. Το χωριό κάθε χρόνο, την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, διοργανώνει αγώνες ανώμαλου δρόμου 7 χιλιομέτρων, που έχουν σαν αφετηρία το γειτονικό χωριό, την Αλωνίσταινα και σημείο τερματισμού την Πιάνα. 
Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία Αλβενιώτη για απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Γορτυνία

Σε καταγγελία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας Κωνσταντίνος Αλβενιώτης.
Η καταγγελία αναφέρει:
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει την περιοδεία στη Γορτυνία κλιμάκιο του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα»

Την Τρίτη 22 Απριλίου 2014 κλιμάκιο του συνδυασμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης) με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Δικηγόρο Τάκη Γατσόπουλο θα επισκεφθεί:
Διαβάστε περισσότερα...

«Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά»

Εμπλεκόμενη πρώτη φορά με το γίγνεσθαι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά για πολλοστή με τα κοινά (βλ. Βιογραφικό Σημείωμα), μου δόθηκε η ευκαιρία τους τελευταίους μήνες, μέσα από την γνωριμία μου και την δράση μου μαζί σας, να Συν Δημιουργήσουμε εκπλήσσοντας ευχάριστα . Δεδομένου ότι η κοινωνική συνοχή διαρρηγνύεται και τα δικαιώματά μας καθημερινά καταργούνται, είναι σημαντικό να μπορούμε να εκφραζόμαστε μέσα από κοινωνικές ομάδες που μας δίνουν την Ελευθερία του Λόγου και έχουν τις βάσεις να μας κινητοποιήσουν. Έχουν τις βάσεις που θα δημιουργήσουν μελλοντικές προοπτικές σε όλα τα επίπεδα.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι «κρυμμένες» πινακίδες και οι … στολισμένοι καθρέφτες στους δρόμους της Τρίπολης (εικόνες)!

Στοπ… θα φώναζαν οι πινακίδες αν είχαν μιλιά, στο φαινόμενο που θέλει τις πινακίδες της πόλης να βρίσκονται είτε γεμάτες αυτοκόλλητα είτε «κρυμμένες» κάτω από τις φυλλωσιές των δέντρων θέτοντας σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια οδηγών και πεζών!
Διαβάστε περισσότερα...

Δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα ταξίδεψαν από την Αθήνα για τη Δημητσάνα και τα Λαγκάδια (εικόνες)!

Η Ελλάδα διαθέτει ατελείωτους προορισμούς, ιδανικούς για road trips. Αυτή τη φορά το SpeedSector διάλεξε την καταπράσινη Ορεινή Αρκαδία για το Cars and Coffee event του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 13 Απριλίου το κομβόι με τα δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα, ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την πανέμορφη Δημητσάνα...
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...