Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: «Τόσο δύσκολο ήταν να έχουμε ένα καρουζέλ κι ένα παγοδρόμιο στην Τρίπολη;»

Σμυρνιώτης: «Τόσο δύσκολο ήταν να έχουμε ένα καρουζέλ κι ένα παγοδρόμιο στην Τρίπολη;»

Την απορία του για ποιο λόγο δεν υπάρχει ένα καρουζέλ και ένα μικρό παγοδρόμιο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Τρίπολης, για να απασχολούνται τα παιδάκια, εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε ότι είναι πολύ ωραίο το Χωριό, όπως και το Πάσχα, αλλά δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός. Τόνισε πως κάθε χρόνο γίνονται διαφορετικά πράγματα, πέρυσι στολίστηκε το πάρκο με το τρένο και φέτος όχι.

Επίσης, ο κ. Σμυρνιώτης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη προβολή των εκδηλώσεων του δήμου, για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακριβώς επειδή ο κόσμος και ειδικά οι επαγγελματίες της Τρίπολης πεινάνε η Τζουμοπαρέα είπε να τους στείλει μια ώρα αρχύτερα. Πέρυσι όλη η πλατεία ένα απέραντο λούνα-παρκ, φέτος ακριβώς το αντίθετο αλλά το κόστος μεγαλύτερο, πέρασε τα 160 χιλιάρικα. Κατά τα άλλα ο Κωστάκης παλιότερα χρονομετρούσε πόση ώρα βρίσκονταν στην πλατεία οι ξυλοπόδαροι.

  • Τεγεα ben
    Τεγεα ben Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται τουλάχιστον τραγικό ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά επί πολλά χρόνια, να προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση με ένα τέτοιο θέμα την ώρα που η κυβέρνηση που ο ίδιος υποστηρίζει έχει φέρει το λαό σε οικονομική δυσχέρεια. Αν ήταν εποχές ΠΑΣΟΚ Γιάγκο και καρουζέλ και παγοδρόμια και από όλα θα είχαμε.με Μητσοτάκη δεν πρόκοψε ποτέ κανείς λεβέντη μου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Σμυρνιώτη το καρουσελ είναι για το πανηγύρι της Τεγέας. Οσο για το παγοδρόμιο αφήστε το καλύτερα γιατί κάθε περυσι και χειρότερα

  • τράτζικ
    τράτζικ Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ο κόσμος πεινάει και οι κρατικοδίαιτοι χτενίζονται

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...