Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Δημοτικό Ραδιόφωνο (Τρίτη) και TV Super (Πέμπτη) μιλά η Αντωνία Γιαννούλη!

Σε Δημοτικό Ραδιόφωνο (Τρίτη) και TV Super (Πέμπτη) μιλά η Αντωνία Γιαννούλη!
Η υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης Αντωνία Γιαννούλη θα ξεκινήσει τις συνεντεύξεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής με την πρώτη της συνέντευξη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, την Τρίτη 9-10 το πρωί στην εκπομπή "Επί της Ουσίας" των  Δημήτρη Μανιατάκου- Μηνά Αρτόπουλου.
Τη γυναίκα που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την θέση του Δημάρχου Τρίπολης θα έχει καλεσμένη την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ( στις 10 το βράδυ ) στο Τι Βι Σούπερ ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό Αντωνία Γιαννούλη η οποία κατάγεται από την Τρίπολη και πήρε τη μεγάλη απόφαση να προσπαθήσει να γίνει η "πρώτη κυρία" της αρκαδικής πρωτεύουσας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντωνία Γιαννούλη μπήκε δυναμικά στον χώρο της πολιτικής αφού στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με το ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνοντας μάλιστα τη δεύτερη τιμητική θέση του ψηφοδελτίου. Στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου η Αντωνία Γιαννούλη θα είναι επικεφαλής του αυτοδιοικητικού σχήματος που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Τρίπολης.
Την Πέμπτη η Αντωνία Γιαννούλη θα βρεθεί στην εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο" του μεγάλου περιφερειακού καναλιού της Πελοποννήσου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου.
Μεταξύ άλλων αναμένεται να μιλήσει για την απόφαση που πήρε να εμπλακεί με τα κοινά, για την πορεία της μέχρι σήμερα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και για το όραμα που έχει για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Περισσότερα την Πέμπτη 20/3/14 στο Τι Βι Σούπερ.
Η εκπομπή υπενθυμίζουμε αρχίζει στις 10 το βράδυ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...