Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες χορηγήσεις αδειών για καταστήματα στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Νέες χορηγήσεις αδειών για καταστήματα στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης
Την Τετάρτη2 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει η συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ζαχαροπλαστείο (χωρίς εργαστήριο) – πρατήριο άρτου», με την επωνυμία «Λυμπερόπουλος Ευστάθιος & Κων/νος Ο.Ε. – Star», που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου 115 στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο», με την επωνυμία «Χρυσός Σταύρος του Γεωργίου – Μπρίκι», που βρίσκεται επί της πλατείας Κολοκοτρώνη αρ. 4 στην Τρίπολη.
3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», με την επωνυμία «Μακρής Δημήτριος του Νικολάου – Μακρής Café», που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 8 στην Τρίπολη.
4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ», με την επωνυμία «Γιαννούλη Αντωνία του Κωνσταντίνου – Μετρό», που βρίσκεται επί της οδού Δαρειώτου 10 στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...