Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τραπεζοκαθίσματα της «Δημητρακοπούλου» - Η γκρίνια για την «Ελιά» και η απάντηση του καταστήματος (vd)

Τραπεζοκαθίσματα της «Δημητρακοπούλου» - Η γκρίνια για την «Ελιά» και η απάντηση του καταστήματος (vd)
Το ζήτημα με τα τραπεζοκαθίσματα στην οδό Δημητρακοπούλου συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από την καφετέρια «Ελιά» που λειτουργεί εκεί.
«Να περιοριστούν» ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τζανής ο οποίος μίλησε ακόμα για αισθητικό πρόβλημα και για πρόβλημα που υπάρχει σε διπλανά καταστήματα.
«Έχετε εγκλιματίσει και έπρεπε να έχετε παρέμβει για καταστηματάρχες που έχουν παρανομήσει και μετά τους καλείται αυτά τα λεφτά που ξόδεψαν, να τα ξηλώσουν» είπε προς τη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Τάσος Κακλαμάνος.
Περιορισμό της έκτασης που αναπτύσσονται τα τραπεζοκαθίσματα και να φύγουν τα πλεξιγκλάς ζήτησε ο Δημήτρης Νικολάου του ΚΚΕ.
Ο Πέτρος Καλτεζιώτης είπε ότι αισθητικά φωνάζουν οι πάντες, πρέπει να περιοριστεί.
Ο Ηλίας Κυρίμης από το κατάστημα «Ελιά» είπε ότι «έχει γίνει μία επένδυση και ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να τους επιστρέψουν να λειτουργήσουν όπως είναι σήμερα, διότι θα υπάρξει σοβαρή οικονομική επιβάρυνση για να διαμορφωθεί εκ νέου ο χώρος. Υπάρχει αντίδραση μόνο ενός καταστηματάρχη. Δεν υπάρχει καμία σταθερή κατασκευή. Επειδή είναι πολύ δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες, παρακαλούμε να δουλέψουμε το καλοκαίρι, διότι περιμένουμε το καλοκαίρι να βγάλουμε τα σπασμένα.»
Τελικά, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Δημάρχου να περιοριστεί η επέκταση τραπεζοκαθισμάτων στα πέντε μέτρα πλάτος.
 

1 σχόλιο

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    εκτιθεστε ρεεεεεεεεεεεεε
    ολοι εσεις εκει οι δημοτικοι συμβουλοι αποδεικνυετε οτι εισαστε για τα πανυγηρια..............
    νικολαου καλα λες να φυγουν τα πλεξικλας-διαχωριστικα,αλλα στη πλατεια πετρινου που ολο εκει πας και τη βγαζεις,και μιλας στις απεργιες,εκει δεν εχουν πλεξιγκλας-διαχωριστικα?
    που ζειτε ρε σεις?
    οτι θελετε βλεπετε?

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ-ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ,και μη βλεπετε μονο της δημητρακοπουλου......................
    για τα πανυγηρια εισαστε ρε σεις,και το δειχνετε με ευτα που λετε και κανετε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...