Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση - Δεν πήγαν οι περισσότεροι σύμβουλοι! (vd)

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση - Δεν πήγαν οι περισσότεροι σύμβουλοι! (vd)
Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε απαρτία και κατά συνέπεια αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση που ήταν να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας. Το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η αξιολόγηση των υπαλλήλων, ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο αναβλήθηκε επειδή οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ήταν παρόντες.
Για ντροπή του συμβουλίου μίλησε ο Δημήτρης Νικολάου του ΚΚΕ, ενώ ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής αποχώρησε από τη συνεδρίαση, μπροστά στην απουσία των περισσότερων συμβούλων της πλειοψηφίας.
Παρόντες ήταν μόνο 16 σύμβουλοι και εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου.
Η συνεδρίαση δεν αποκλείεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.
 
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στους Δήμους, Σώστης Κοσκινάς είπε ότι ο Δήμος Τρίπολης να μην εκδώσει απόφαση για την αξιολόγηση μέχρι να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ανέφερε ότι οι Δήμοι Μεγαλόπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας έχουν ήδη πάρει αποφάσεις στα δημοτικά τους συμβούλια και μένουν μόνο οι Δήμοι Τρίπολης και Γορτυνίας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων έχει ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να καταργηθεί ο νόμος για την Αξιολόγηση.
Οι εργαζόμενοι ζητούν να παγώσει η αξιολόγηση και σε ένα διάστημα μερικών μηνών να συμφωνήσουν για τα κριτήρια της αξιολόγησης.
 
Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής δήλωσε ότι «ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα και λυπάμαι που δεν έγινε το συμβούλιο. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούμε δημοσίως για το ζήτημα αυτό».
 
Την απόσυρση του νόμου ζήτησε ο Δημήτρης Νικολάου του ΚΚΕ και τάχθηκε υπέρ της σταθερής και πλήρους εργασίας για όλους. Επίσης ζήτησε από τους εργαζόμενους να κρίνουν όσους δημοτικούς συμβούλους έλειπαν και είπε ότι πρέπει να γίνει άμεσα μία νέα έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου.

2 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΗ? ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ??

  • Φλαπ! Μπιζζζζζζζ...
    Φλαπ! Μπιζζζζζζζ... Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σοβαρά τον παίρνει τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο...Έλαβε την τηλεφωνική βεβαίωση του δημάρχου ότι η αξιολόγηση δεν θα προχωρήσει...Κάπως έτσι είχε διαβεβαιώσει και ότι δεν θα στέλνονταν καταστάσεις των εργαζομένων για τη διαθεσιμότητα - κινητικότητα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...