Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί «πάγωσε» η οργάνωση «λευκής νύχτας» στην πόλη της Τρίπολης!

Γιατί «πάγωσε» η οργάνωση «λευκής νύχτας» στην πόλη της Τρίπολης!
Η «Λευκή νύχτα» όπου τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, βάζουν μεγάλες εκπτώσεις και παράλληλα υπάρχουν διάφορα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα, προκάλεσε … πάταγο πέρυσι το καλοκαίρι στην Καλαμάτα!
Η Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα κυριολεκτικά «πνίγηκε» στον κόσμο εκείνη την ημέρα και για το λόγο αυτό προγραμματίζει ξανά τη «Λευκή Νύχτα» για φέτος στις 30 Αυγούστου.


Πέρυσι το καλοκαίρι, εξαιτίας της επιτυχίας της «Λευκής Νύχτας» στην Καλαμάτα, υπήρξε μία κινητικότητα για να οργανωθεί μία αντίστοιχη νύχτα και στην Τρίπολη. Τότε, μάλιστα είχαν γίνει κάποιες επαφές ανάμεσα στον Δήμο Τρίπολης, στον Εμπορικό Σύλλογο, στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία, όμως τελικά τίποτα δεν προχώρησε. Ήταν να γίνει το Φεβρουάριο και να κολλούσε στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όμως δεν έγινε. Αυτό είπε στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Θανάσης Αρβανίτης ο οποίος εξήγησε ότι απαιτείται εξαιρετικά προσεγμένη οργάνωση για να πετύχει μία Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη.

Μία οργάνωση που δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν πρέπει να συνεργαστούν πολλοί φορείς μεταξύ τους.
Στον Εμπορικό πάντως παραμένουν ζεστοί για αυτή την ιδέα, ενώ και οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες έχουν την πρόθεση να έχουν ειδικές τιμές προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο, αν τελικά προχωρήσει μία τέτοια εκδήλωση.

Όπως εξήγησε ο Θ. Αρβανίτης, το θέμα αυτό προς το παρόν έχει «παγώσει» και όπως είναι λογικό, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα γίνει, μετά το Σεπτέμβριο, όταν και θα αναλάβει το Δήμο η νέα δημοτική αρχή.

4 σχόλια

  • χιαστός
    χιαστός Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Γρηγόρη συμφωνώ δεν υπάρχουν εκπτώσεις στην πόλη μας. Ας τα κλείσουν και να φύγουν και να τους απολύσουν τους εργαζομένους και να πάμε να ψωνίζουμε στην Καλαμάτα και στην Αθήνα απο 500€ - 50€ έκπτωση

  • λακης
    λακης Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ....με ποιον να συννενοηθει για τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ρε παιδια;;;;;;;Για παγωμενη το βλεπω!!!!!!!!!!!!!!

  • εκπτώσεις;;;
    εκπτώσεις;;; Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη Π. , οι περισσότεροι επιχειρηματίες στην Τρίπολη είναι απαράδεκτοι

  • Γρηγόρης Π.
    Γρηγόρης Π. Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Και να γίνει στην Τρίπολη αυτό το πραγμα κόβω τον π***ο μου ότι δεν θα έχει επιτυχία όπως στην Καλαμάτα και αυτό γιατί οι επιχειρηματίες εδώ δε ξέρουν ούτε εκπτώσεις να κάνουν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...