Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το κυκλοφοριακό χάος της κεντρικής πλατείας και οι πεζόδρομοι δυσκολεύουν τη δουλειά των οδηγών ταξί στην Τρίπολη (vd)

Το κυκλοφοριακό χάος της κεντρικής πλατείας και οι πεζόδρομοι δυσκολεύουν τη δουλειά των οδηγών ταξί στην Τρίπολη (vd)
Ολοκληρωμένη μελέτη για την επίλυση του κυκλοφορικού προβλήματος της πόλης και την εύρυθμη λειτουργία όλων όσων δραστηριοποιούνται σε αυτή ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί.
Υποστηρίζουν ότι για οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να ρωτηθούν και να ενημερωθούν όλοι όσοι έχουν συμφέροντα (καταστηματάρχες, αυτοκινητιστές κ.α.) και ότι πρέπει να προηγηθεί διαβούλευση.
Δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη για το αν θα πρέπει η πλατεία Αγίου Βασιλείου να αλλάξει μορφή, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές λένε, γιατί ήδη έχουν περάσει πολλά χρόνια σε αυτή την κατάσταση και τα προβλήματα γύρω μας εντείνονται.
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πλατείας Αγίου Βασιλείου δε βοηθά καθόλου τη δουλειά τους, απεναντίας σπαταλούν περισσότερα καύσιμα.
Αναφέρθηκαν δε και στο θέμα των κλειστών πεζοδρόμων, κάτι που τους δυσκολεύει επίσης, μιας και πολλές φορές έχουν αναγκαστεί να κουβαλήσουν άτομα με κινητικά προβλήματα στα χέρια.
Τέλος υποστήριξαν ότι θα πρέπει πολλοί δρόμοι να μονοδρομηθούν και να ανοίξουν περιφερειακοί.
Β.Π.

 

3 σχόλια

  • ΝΟΤΗΣ
    ΝΟΤΗΣ Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ταξί είναι το πρόβλημα που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματό τους? Το πρόβλημα το δημιουργούν κάτι τύποι σαν και εσένα που μόλις ήρθες από το χωριό σου αγόρασες αυτοκίνητο και νόμισες ότι κάνοντας βόλτες στην Τρίπολη θα βγάλεις καμιά γκόμενα!!!!ΜΠΑΚΟΥΡΟΜΠΑΚΟΥΡΑ!!!

  • λακης
    λακης Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλα για να φυγουν οι ιδιοι απο την πλατεια ουτε λογος!!!!!!!!!!!!Βαλε ρε καινουργιε δημαρχε δυο μοκρα λεωφορεια καθετα στην πολη εναντι μικρου εισητηριου να λυθει και το κυκλοφοριακο και αλλα πολλα προβληματα!!!!!!!!!Αλλα που να βρεθει τσαγανο να κανει το σωστο για την τριπολη!!!!!!!!!!!!

  • 3city
    3city Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ταξι που παρκάρουν πάνω στην κεντρικη πλατεία βοηθούν στο να προκληθει κυκλοφοριακό χάος..
    Ας ελπίσουμε ο νέος δήμαρχος να υλοποιήσει την υπάρχουσα μελέτη και να πάνε σε πιο σωστες θέσεις και τα ταξι, σε διαφορα σημεια της πόλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...