Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μειωμένες τιμές και προσφορές από το φροντιστήριο «Μεθοδικόν» στην Τρίπολη (vd)

Μειωμένες τιμές και προσφορές από το φροντιστήριο «Μεθοδικόν» στην Τρίπολη (vd)
Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας και η αγωνία μαθητών αλλά και γονιών μέρα με τη μέρα κορυφώνεται!
«Θα υπάρξουν αυξομειώσεις των βάσεων με αύξηση στις σχολές της Αθήνας της τάξεως των 700-800 μορίων, ενώ στην περιφέρεια προβλέπεται πτώση» εκτιμά ο εκπαιδευτικός κόσμος, σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιώρο από το φροντιστήριο «Μεθοδικόν» στην Τρίπολη (οδός Εθνικής Αντίστασης 34).


«Η ιατρική και η νομική θα αυξηθούν, ενώ στις οικονομικές σχολές προβλέπεται πτώση» είπε χαρακτηριστικά.

Οι εγγραφές στα φροντιστήρια για την νέα σχολική χρονιά έχουν ξεκινήσει και το φροντιστήριο "Μεθοδικόν" συμβουλεύει όλους τους γονείς που καλούνται να επιλέξουν μαζί με τους μαθητές το υποστηρικτικό αυτό μέσο για να πετύχουν στις εξετάσεις, να επισκεφτούν το συγκεκριμένο φροντιστήριο για έναν ανοιχτό διάλογο όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα σπουδών που ισχύει από πέρυσι.

Τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στο νέο λύκειο, τα τμήματα είναι ολιγομελή με τα οποία εξειδικεύεται η ύλη και τα θέματα αναφέρονται στην τράπεζα θεμάτων. Η ενημέρωση στους γονείς είναι συχνή και στοχεύει στην άψογη συνεργασία με τους μαθητές.

Το "Μεθοδικόν" αναπροσαρμόζει τις τιμές τα τελευταία τρία χρόνια, λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης και γι' αυτό φέτος είναι 15% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, ενώ διαθέτει προσφορές για τριτέκνους και πολυτέκνους. «Παράλληλα στα φροντιστήρια επιτελείται κοινωνικό έργο» συμπλήρωσε ο κ. Τσιώρος.
Τέλος, συμβούλεψε τους γονείς να κοιτάξουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν από τα φροντιστήρια της πόλης, σύμφωνα με γνώμονα την επιτυχία του παιδιού τους.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...