Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σωστά υπόγραψε ως «Δήμαρχος Τρίπολης» ο Παυλής στην πρόσκληση ορκωμοσίας!

Σωστά υπόγραψε ως «Δήμαρχος Τρίπολης» ο Παυλής στην πρόσκληση ορκωμοσίας!
Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στις 19:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, στην αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος" (Δ/νση: Αποστολοπούλου και Παπαρρηγοπούλου).

Τότε θα ορκιστεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και όλοι οι εκλεγμένοι στο δημοτικό συμβούλιο, στη δημοτική κοινότητα και στα χωριά του Δήμου.

Τη συνεδρίαση μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε δημότης, αφού είναι δημόσια.

Στο σημείο αυτό, πρέπει να υπογραμμιστεί, επειδή προκλήθηκε μία παραφιλολογία, για το αν στην πρόσκληση ο Δημήτρης Παυλής έπρεπε να υπογράφει ως «νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης» και όχι ως «Δήμαρχος Τρίπολης», το www.kalimera-arkadia.gr οφείλει να διευκρινίσει ότι ορθά ο Δημήτρης Παυλής υπογράφει ως «Δήμαρχος Τρίπολης», αφού αυτό προβλέπεται στην επίσημη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στην εγκύκλιο αυτή, που αφορά όλους τους Δήμους της Ελλάδας, αναφέρεται ότι πρέπει να σταλεί μια πρόσκληση ορκωμοσίας βάσει ενός υποδείγματος που έχει συντάξει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το υπόδειγμα αυτό καταλήγει με την υπογραφή «Δήμαρχος …». Κατά συνέπεια, στην πρόσκληση ορκωμοσίας για τις 27 Αυγούστου σωστά ο Δημήτρης Παυλής υπόγραψε ως «Δήμαρχος Τρίπολης».

Τέλος, για άλλη μία φορά, να τονίσουμε ότι μέχρι τη στιγμή που στάλθηκε η πρόσκληση δεν είχε εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ένσταση Σμυρνιώτη, αν και στην πλευρά Παυλή θεωρούν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και θα αναλάβουν κανονικά τη διοίκηση του Δήμου, από τη 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Παυλής έχει ανακηρυχθεί Δήμαρχος με απόφαση του Πρωτοδικείου και μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ένσταση, αυτή η απόφαση ισχύει και με βάση αυτή την απόφαση θα γίνει ορκωμοσία της Τετάρτης.

fasfas


10404876 10202654768955351

2 σχόλια

  • Μάκης
    Μάκης Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν είναι να βγει η απόφαση μέχρι τέλη Σεπτέμβρη , πάλι καλά , μην αργήσει περισσότερο, γιατί δεν αντέχουμε να βλέπουμε και πολύ τη φάτσα του Μητσάρα με το σσσσ....στην προφορά και τις δήθεν ανομίες λες και δεν έχει άλλες λέξεις το ελληνικό λεξικό.

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλά εδώ αυτοαποκαλείται δήμαρχος από την πρώτη μέρα η πρόσκληση της ορκομωσίας τώρα τον πείραξε εάν είναι σωστά γραμμένη.
    Αντε Μητσάρα και πρωθυπουργός ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...