Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δ. Νικολάου: «Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του λαού»

Δ. Νικολάου: «Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του λαού»
Ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τρίπολης, Δημήτρης Νικολάου, στην ομιλία του, στην τελετή ορκωμοσίας, είπε:
«ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες.

Αυτή την λιτή δήλωση είχε κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση - η παράταξη που στηρίζει το Κ.Κ.Ε. -κατά την ανάληψη των καθηκόντων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Την ίδια δήλωση κάνουμε και σήμερα θεωρώντας ότι τιμήσαμε τον λόγο μας υπερασπιζόμενοι, με όσες δυνάμεις είχαμε, τα λαϊκά δικαιώματα.

Μέσα στα αντιδραστικά-αντιλαϊκά πλαίσια του «Καλλικράτη» αγωνιστήκαμε και θα αγωνιστούμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο:

Για να κατευθύνονται τα περιορισμένα κονδύλια που φθάνουν στον Δήμο για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών και όχι για την στήριξη επιχειρηματικών ομίλων και κάθε λογής εργολάβων.

Για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τους άθλιους μισθούς.

Για την προστασία του περιβάλλοντος που είναι στο στόχαστρο των επιχειρηματιών όπως  έδειξαν οι περιπτώσεις των εγκαταστάσεων στην Μπέλμπερη, στην Παλιόχουνη και αλλού.

Για την δημιουργία υποδομών στην παιδεία, την τέχνη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την αναψυχή, που θεωρούμε ότι είναι λαϊκά δικαιώματα και όχι πεδία επιχειρηματικής δράσης.

Για την στήριξη του εισοδήματος της φτωχής αγροτιάς και των μικρών ελεύθερων επαγγελματιών που πλήττονται άγρια από τις πολιτικές της Ε.Ε. και των ντόπιων κυβερνήσεων.

Για την υπεράσπιση της ειρήνης και των δημοκρατικών κατακτήσεων του λαού, κόντρα στον φασισμό που σηκώνει κεφάλι με την απροκάλυπτη στήριξη της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.

Ώστε η νεολαία μας και ο λαός μας να μην χύσουν το αίμα τους για κανέναν καπιταλιστή ,για καμιά αστική τάξη, αλλά να παλέψουν για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος που γεννά φτώχεια, εξαθλίωση και πολέμους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους Δημότες της πόλης μας να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα γιατί τίποτα από όσα έχουμε δεν μας χαρίστηκε, τίποτα δεν θα απομείνει αν δεν αγωνιστούμε.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα πρωτοστατήσει στους αγώνες, θα είναι στο πλευρό όσων αγωνίζονται.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...