Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε το Underock Festival – Πως θα επιστραφούν τα χρήματα για τα εισιτήρια της 2ης μέρας

Ολοκληρώθηκε το Underock Festival – Πως θα επιστραφούν τα χρήματα για τα εισιτήρια της 2ης μέρας
To 1o UNDEROCK FESTIVAL – έστω και μονοήμερο – πέρασε πια στην Ιστορία! Η Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για τα συναυλιακά – φεστιβαλικά πράγματα της Πελοποννήσου. Πλέον, τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά!


Η Rock σκηνή της Πελοποννήσου «έσκασε μύτη» και ήρθε για να μείνει. Ηταν μια βραδιά ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί και σχεδιάσει. Ηταν μια βραδιά γεμάτη «μουσικάρες» από τέσσερεις φανταστικές μπάντες και μια ονειρεμένη παράσταση, από τον άνθρωπο – ζωντανή ιστορία του Ελληνικού Rock, τον Γιάννη Αγγελάκα. Δεν τα λέμε εμείς, τα γράψατε και τα ζήσατε εσείς οι ίδιοι, τα είδαν και τα αποτύπωσαν οι ανταποκριτές των media που κάλυψαν το event, το έμαθαν όλοι, σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου: Ηταν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη καταπληκτική μουσική.

Με καταπληκτικά performances από όλα τα σχήματα. Ένα πραγματικό Rock Party, όπως σας είχαμε υποσχεθεί. Σας είχαμε υποσχεθεί μια παραγωγή αντάξια των προσδοκιών όλων μας: ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ! Σας είχαμε υποσχεθεί να δείτε και να απολαύσετε γκρουπάρες: ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ! Σας είχαμε υποσχεθεί να ζήσετε μια «εμπειρία», την εμπειρία της ζωντανής σκηνικής παρουσίας και της ενέργειας που βγάζουν τα Rock σχήματα: ΤΗ ΖΗΣΑΤΕ! Σας είχαμε πει ότι στην έρευνα που κάναμε είχαμε ανακαλύψει συγκροτήματα «διαμάντια» που υπηρετούν τη σύγχρονη μουσική: ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ! Ως διοργανωτές νιώθουμε ευτυχισμένοι και περήφανοι γι’ αυτά.

Νιώθουμε ευτυχισμένοι που οι θεατές του 1ου UNDEROCK FESTIVAL έφευγαν από το Στάδιο με ένα πλατύ χαμόγελο! Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε αυτή τη πρωτοποριακή – για τα δεδομένα της Πελοποννήσου – πρωτοβουλία και που το αναγνωρίσατε, στέλνοντάς μας μηνύματα προτροπής να ακολουθήσει το 2oUNDEROCK FESTIVAL, του χρόνου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής, από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τα media που επικοινώνησαν το UNDEROCK FESTIVAL παντού!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους από τον Δήμο μας συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα το νέο Δήμαρχο Τρίπολης τον κ. Δημήτρη Παυλή, που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το φεστιβάλ το πίστεψε και το στήριξε.

Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που στο UNDEROCK FESTIVAL δόθηκε για πρώτη φορά το μήνυμα της καμπάνιας του Δήμου Τρίπολης για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην παραγωγή και όσους μας βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση του παρθενικού και πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος.

Θέλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ήρθατε την Παρασκευή στο Στάδιο, που πιστέψατε όσα είπαμε και που μοιραστήκατε το «όραμα» που είχαμε για την διοργάνωση ενός Rock φεστιβάλ στην καρδιά της Πελοποννήσου!

Και θέλουμε να σας δώσουμε μια υπόσχεση: θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε το UNDEROCK FESTIVALνα καθιερωθεί, να γίνει θεσμός και να βάλει την Πελοπόννησο και την Τρίπολη στο «κάδρο» σε ό,τι αφορά στα συναυλιακά και φεστιβαλικά δρώμενα. Λυπούμαστε για την ακύρωση της 2ης μέρας, θα ήταν μια ακόμα συγκλονιστική βραδιά. Το ξέραμε, σας το είχαμε πει, το περιμέναμε.

Όμως, όταν επενδύεις – εκτός από το κέφι, το χρόνο, τις γνώσεις και την όρεξη – χρήματα, δεν μπορείς να τα βάλεις με τον καιρό και να ρισκάρεις μια εγκατάσταση πολλών χιλιάδων ευρώ. Κυρίως όμως,  δεν μπορείς να υποβάλεις τους θεατές στην ταλαιπωρία να έρθουν από κάθε γωνιά της Περιφέρειας και να διακοπεί η συναυλία, όταν σε έχουν μάλιστα προειδοποιήσει οι πλέον αξιόπιστοι και έγκυροι οργανισμοί.

Σας υποσχόμαστε όμως πως αυτό που δεν ζήσατε (και δεν ζήσαμε κι εμείς) να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το ζήσουμε την επόμενη φορά.

Κλείνοντας θέλουμε να ανακοινώσουμε πως από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου όσοι είχαν προαγοράσει εισιτήρια για την 2η μέρα του UNDEROCK FESTIVAL θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από το σημείο που τα αγόρασαν, σε οποιαδήποτε πόλη της Πελοποννήσου και στην Αθήνα, αντίστοιχα. Με την παράδοση του αποκόμματος του εισιτηρίου θα παίρνουν πίσω τα χρήματά τους. Όλα τα σημεία προπώλησης θα έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα είναι έτοιμα για την επιστροφή από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου. Σημείωση: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της 2ης μέρας με αριθμούς: ΣΤ 0301, ΣΤ 0302, ΣΤ 0303, ΣΤ 0304, ΣΤ 1001, ΣΤ 1201, ΣΤ 1202, Η 0201, Η 0202, Η 0801, Η 0802, Η 0803, Η 0804, Η 0805, Η 0806 και Η 0807 θα μπορούν να επιστρέψουν το απόκομμα και να λάβουν το αντίτιμο από το κατάστημα MUSIC CENTER στην Τρίπολη.

VIVE LA ROCK! 

The UNDEROCK Team.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς … Underock: Στην Τρίπολη η θρυλική μορφή του Ελληνικού Rock Γιάννης Αγγελάκας – Εικόνες και βίντεο από το Festival!- www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...