Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «πλάνο Παυλή» για να αντιμετωπιστεί η κρίση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη (vd)

Το «πλάνο Παυλή» για να αντιμετωπιστεί η κρίση με τα σκουπίδια στην Τρίπολη (vd)
Το σχεδιασμό για να μπορέσει προσωρινά να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει ξανά στην Τρίπολη ανέλυσε ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη, με κατοίκους χωριών από τον Άγιο Βασίλειο, τον Άγιο Κωνσταντίνο και το Πέλαγος.
Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το «οικόπεδο Πολωνού» στον Άγιο Κωνσταντίνο. 
Επίσης, εξήγησε ότι θα πηγαίνουν σε κτίσμα του Αγίου Κωνσταντίνου, δεν θα μένουν εκεί, θα μεταφορτώνονται και θα φεύγουν για τη Φύλη. Όσα σκουπίδια παράγει ο Δήμος καθημερινά, θα πηγαίνουν στη Φυλή, μέχρι να συμπληρωθούν οι 4.800 τόνοι.
«Δεν θα μείνει κάτω στο έδαφος, ούτε ένα κιλό» είπε ο Δημήτρης Παυλής και προσέθεσε ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να μεταφορτωθούν σκουπίδια, δεν θα πηγαίνουν εκείνες τις ημέρες στον Άγιο Κωνσταντίνο και θα παραμένουν στην πόλη. «Δεν πάμε να δημιουργήσουμε χωματερή όπως στην Αγία Τριάδα» ξεκαθάρισε. Επίσης, είπε ότι πολίτες και ΜΜΕ θα μπορούν καθημερινά να κάνουν έλεγχο στο χώρο και στη συνέχεια είπε ότι ζήτησε από το νομικό σύμβουλο του να προβλέψει στο συμφωνητικό με τον Πολωνό (που έχει το κτίσμα) ότι αν ένα 24ωρο μείνουν σκουπίδια στο χώρο, αυτός θα είναι λόγος ακυρότητας της συμφωνίας.
«Δεν μισθώνουμε τον εξωτερικό χώρο της έκτασης, αλλά μόνο τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου του Πολωνού» είπε, ενώ τόνισε ότι δεν θα λειτουργήσει δεματοποιητής. 
Ο  Δήμαρχος είπε ότι χρειάζονται έξι με οχτώ μήνες για να αδειοδοτηθεί δημόσια έκταση η οποία βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, σε ορεινή περιοχή. Ουσιαστικά, είπε ότι την έχει βρει, όπως είχε αναφέρει και προεκλογικά, αλλά δεν την αποκάλυψε.
Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

6 σχόλια

  • παρατηρητής
    παρατηρητής Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θα κάνει ΔΛδ ο Τσιαμουλος; Θα κάνει το 10% 11%;
    Ωχ φοβήθηκα

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίστε να κάνετε τον Τσιαμούλο μάγκα όπως και ο Σμυρνιώτης και θα το φάτε το κεφάλι σας!!!!! Αλήθεια εκείνον τον Τζιούμη που τον έβαλαν να το παίξει Δήμαρχος και τελικά πήγε πίσω από τον Παυλή,δεν ασχολείτε κανείς μαζί του.

  • Panos
    Panos Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Kύριε Παυλή ο Σμυρνιώτης σας άφησε λύση και όλα έτοιμα και πληρωμένα στη Φυλή ώστε να μην έχει πρόβλημα η πόλη για τους επόμενους 7 με 8 μήνες και να έχετε χρόνο και εσείς να σκεφτήτε τι θέλετε να κάνετε.
    Γιατί τώρα ταλαιπωρείτε άδικα τον κόσμο και παίζετε με την υγεία του χωρίς λόγο.
    Τι θα πει είχατε προσωπικές δεσμεύσεις για την Αγία Τριάδα.
    Τώρα είστε δήμαρχος δεν είστε αντιπολίτευση πάρτε τις ευθυνες σας ή αλλιώς παραιτηθείτε

  • Θανάσης
    Θανάσης Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ο Σμυρνιώτης έκανε πορεια διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια ο Παυλής τον κατηγορούσε και έγλειφε τον Τατούλη.
    Τώρα κατάλαβε ο άσχετος ότι είναι υπόθεση της Περιφέρειας ή τότε έκανε αντιπολίτευση μόνο.
    Να τώρα που όλα αυτά που έκανε του γυρνάνε επάνω του.
    Ο Σμυρνιώτης αποδείχθηκε πιο μάγκας και πιο διαβασμένος γιατί βρήκε λύση , αυτός τώρα τι θα κάνει?

  • βαλιτσα
    βαλιτσα Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΤΑΛΟΥΜΗ
    15/05/2012
    Εν αναμονή των έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την … «πρωτοπόρα» λύση του fast truck του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που έχει ένα ολόκληρο χρόνο πριν από κάθε ενέργεια Τατούλη ξεκινήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Τρίπολης δηλώνει ότι «Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι το πρόβλημα πρέπει πια να λυθεί. Ο Δήμος Τρίπολης με τη συνεργασία του με το ΤΕΙ Κρήτης κάνει ένα σημαντικό βήμα, περιβαλλοντικά σωστό και ευελπιστεί- παρόλο που δεν φέρει καμία ευθύνη για το πρόβλημα -ο Δήμος είναι υπεύθυνος μόνο για την αποκομιδή και όχι για τη διαχείριση των απορριμμάτων- σύντομα να δώσει οριστική λύση».Με αυτή τη δήλωση ουσιαστικά ο Γ. Σμυρνιώτης επιρρίπτει, εμμέσως πλην σαφώς, τις ευθύνες διαχείρισης των απορριμμάτων στον Π. Τατούλη και δηλώνει αποφασισμένος να δοθεί λύσει «ενοχλητική» πιθανόν για κάποιους πολίτες, αλλά περιβαλλοντικά ασφαλής.

  • πλατωμα
    πλατωμα Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γαμπρος του προεδρου, το γατακι του Σμυρνιωτη (βλ. Τσιαμουλος) δεν εκανε εμφανιση???? υποπτη κινηση.....κατι θα ετοιμαζει με το επιτελειο του......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...