Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης για Παυλή: «Γάτος γ@@@@ και γάτος σκούζει. Ας σοβαρευτεί επιτέλους»! (vd)

Σμυρνιώτης για Παυλή: «Γάτος γ@@@@ και γάτος σκούζει. Ας σοβαρευτεί επιτέλους»! (vd)
Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τα όσα συνέβησαν με τη μεταφόρτωση απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού.
Ο πρώην Δήμαρχος αφού εξήγησε τι έγινε από το 2011, ήρθε στο σήμερα αναφέροντας ότι: «Τον Ιούνιο κατορθώσαμε να πετύχουμε τη μεταφορά τη μεταφορά των 4.000 τόνων κάτι που παραδέχθηκε και ο κ. Κακλαμάνος. Και φυσικά υπήρχε ο χώρος της Αγίας Τριάδας, μισθωμένος, για να χρησιμοποιηθεί και ως προσωρινή αποθήκευση, όσο και για μεταφόρτωση.
Στις συζητήσεις που έγιναν αυτές τις 15 μέρες, ο κ. Παυλής μας ενημέρωσε αρχικά ότι έχει δέσμευση της Περιφέρειας, ότι τον Ιούνιο ο ανάδοχος του μεγάλου διαγωνισμού, θα αναλάβει τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Και του είπα ότι μπορεί χρησιμοποιώντας τη μεταφορά των 4.000 τόνων και έχοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύσει άλλους 3.000 τόνους στην Αγία Τριάδα, να κρατηθούμε μέχρι τον Ιούνιο. Αν τον Ιούνιο γίνει η μεταφορά, γιατί κι αυτό είναι υπό αίρεση.
Η απάντηση του ήταν ότι έχει προσωπική δέσμευση να μην ξαναπάμε στην Αγία Τριάδα. Και άρχισε ένα μπαράζ αλλεπάλληλο με ανακοινώσεις θέσεων. Ανακοινώθηκε ο Άγιος Κωνσταντίνος ο οποίος δήθεν είχε όλες τις αδειοδοτήσεις. Είχε μια περιβαλλοντική για άλλο πράγμα, ακολούθησε το Τουρκοδένδρι, είδατε τι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταλήξαμε σήμερα το μεσημέρι να έχω ενημέρωση από τον κ. Τασιγιαννάκη που τυπικά είναι ακόμα Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ότι τα απορριμματοφόρα που ήταν σταθμευμένα στο Βιολογικό Καθαρισμό άδειασαν σκουπίδια για να μεταφορτωθούν σε όχημα της εταιρείας που έχει αναλάβει τη μεταφορά σκουπιδιών στη Φυλή.
Ο Βιολογικός δεν υπάρχει ούτε σε δική μου απόφαση, ούτε σε απόφαση του κ. Παυλή ως χώρος προσωρινής αποθήκευσης ή ως χώρος μεταφόρτωσης. Δεν μπορώ καταλάβω την εμμονή του κ. Παυλή να σταματήσει να πηγαίνει στην Αγία Τριάδα και να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα αυτή την εποχή, με τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Τελικά, φαίνεται ότι η νομιμότητα είναι μόνο στα λόγια. Οποίες ενέργειες έχει κάνει μέχρι τώρα πάσχουν νομιμότητας για να μην πω ότι είναι παράνομες.
Αντιθέτως λασπολογεί συνεχώς λέγοντας ότι εγώ δήθεν εξυπηρετώ συμφέροντα και όταν τον έχω προκαλέσει να πει ποιεί τη νήσσαν. Θα τον ξαναπροκαλέσω να πει, αλλιώς αυτός εξυπηρετεί συμφέροντα, με το να σταματάει μία λύση που έτρεχε.
Μίλησε για συνεργάτες μου σφουγγοκωλάριους, οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Είναι Δήμαρχος και εκπροσωπεί όλους τους πολίτες. Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς για δικούς του συνεργάτες που είχαν φτάσει στο χώρο πριν από εμάς.
Είπε ότι εγώ έφυγα ως γάτος, μάλλον αυτός έστειλε τους λαγούς του και μάλιστα ο ένας είναι ο γνωστός ψηλός λαγός. Και όσο για το χαρακτηρισμό «γάτος», θα του απαντήσω με τη γνωστή φράση «γάτος γ@@@ και γάτος σκούζει». Επιτέλους, ας σοβαρευτεί, η πόλη και οι δημότες δεν αντέχουν άλλα πειράματα στην πλάτη τους.»

 

8 σχόλια

  • Ρε ουστ
    Ρε ουστ Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ' αρέσει που κάποιοι από εσάς που σχολιάζετε το Σμυρνιώτη, φαίνεται ότι διαβάζετε συγκεκριμένο αισχρό και εμετικό (κατά προσφιλή του έκφραση) blog, που ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν κάνει κι αυτοί που γράφουν σ' αυτό (ξέρουμε και ξέρουν ποιοι είναι), μόνο για να μας κάνουν αέρα είναι ικανοί...Για τίποτα άλλο...Το ίδιο είστε κι εσείς που συμφωνείτε μ' αυτά που γράφει το εν λόγω ξερατο-blog, το οποίο έχει παραδοθεί στη χλεύη και την πλήρη απαξίωση του κόσμου της Τρίπολης και όχι μόνο...
    Κι όσον αφορά τα περί πρωτιάς, τα ακούμε βερεσέ...Σιγά και να μην είναι στην πρώτη θέση το καζανάκι της τουαλέτας...Και μετά, ξυπνήσατε από τον ύπνο το βαθύ...Έτσι δεν είναι Γιώργο;

  • κουρουνα
    κουρουνα Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Να 'χαν οι κουρούνες γνώση, να μας δάνειζαν καμπόση.

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 10:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς το παρόν ο γάτος που σκούζει είναι ο παυλής γιατί κάποιοι ανώτεροι του τον έχουν "καβαλήσει" εδώ και καιρό. Μάλλον του αρέσει .......

  • Μάνος
    Μάνος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιώτης είναι πολιτικός επιπέδου και πάντα μιλάει με επιχειρήματα. Δυστυχώς ο Κος Παυλής σκούζει γιατί δυστυχώς δεν έχει επιχειρήματα. Νομίζει ότι με τη φωνή και την αντάρα και τις λάσπες θα καλύψει τις πομπές του.

  • χχχ109
    χχχ109 Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 07:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννη δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ όπως εσύ στη θέση του γάτου που σκούζει αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσεις.......

  • Θανάσης
    Θανάσης Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι συνεργάτες του κυρίου Σμυρνιώτη ήταν άνθρωποι με πολιτική παιδεία, εργασιακή εμπειρία και ηθικοί.
    Ας κοιτάξει πρώτα τους δικούς του συνεργάτες ο Κος Παυλής και ας κάνει μετά κριτική για του άλλους.

  • Κόκκαλο καμήλας και μυαλό κουκούτσι
    Κόκκαλο καμήλας και μυαλό κουκούτσι Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζηλεύεις που δεν είσαι στη θέση του; Α! Γι'αυτό ψήφισες Παυλή. Πόσο το μηνιάτικο που σου έταξαν;

  • κοκκαλο καμηλας
    κοκκαλο καμηλας Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    "Μίλησε για συνεργάτες μου σφουγγοκωλάριους, οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. "
    ο αμολυντος , ο ηθικος, ο παναγγελος του Δ. Τρίπολης, ο με ξενα κολυβα κανω μνημοσυνο, ο ειδικος συμβουλος της "Ρηγιλλης"- ειδικος συμβουλος Δ.Τριπολης, ο υβριστης του βουλευτη του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...