Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεύγουν σκουπίδια για τη Φυλή - Ενδιάμεσους σταθμούς μεταφόρτωσης προβλέπει νέα απόφαση του Δημάρχου

Φεύγουν σκουπίδια για τη Φυλή - Ενδιάμεσους σταθμούς μεταφόρτωσης προβλέπει νέα απόφαση του Δημάρχου
Νέα απόφαση που έχει την υπογραφή του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορά το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τη μεταφόρτωση απορριμμάτων προκειμένου να φύγουν για τη χωματερή της Φυλής.

Ουσιαστικά, με βάση αυτή την απόφαση, τα σκουπίδια θα φορτώνονται από συγκεκριμένα σημεία στην πόλη που έχουν συσσωρευτεί σκουπίδια, γύρω από κάδους και θα φεύγουν για τη χωματερή της Φυλής. Πίσω από το φορτηγό, θα υπάρχει το πλυστικό του Δήμου για να καθαρίζει το χώρο.

Υπολογίζεται ότι θα φύγουν σήμερα 40 τόνοι, ενώ το ίδιο θα γίνεται και για τις επόμενες  μέρες, μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στο Τουρκοδένδρι.

Με αυτό τον τρόπο θα γίνει προσπάθεια να αρχίζει να καθαρίζει η πόλη αφού η κατάσταση με τα σκουπίδια δυσκολεύει μέρα με τη μέρα.

Η απόφαση αναφέρει: «Ορίζουμε ως ενδιάμεσους σταθμούς μεταφόρτωσης λόγω του συσσωρευμένου όγκου αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.), όλους τους χώρους στους οποίους έχουν εναποτεθεί και συσσωρευτεί μέχρι τώρα τα απορρίμματα και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από τη Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης και ειδικότερα από το Τμήμα Καθαριότητας, Αποκομιδής απορριμμάτων και Ανακύκλωσης της Δ/νσης αυτής, με την προϋπόθεση της υποχρεωτικής πλύσης των κάδων και των σημείων ( πεζοδρόμιο, δρόμοι κλπ) και της απολύμανσης αυτών αυθημερόν.

2. Ενδεχόμενες δαπάνες που θα προκύψουν από την εφαρμογή της παρούσας απόφασης θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου οικ. έτους 2014.»

(Η φωτογραφία είναι από το πρωί της Τετάρτης κοντά στο γήπεδο του Παναρκαδικού, όπου είναι ένας από τους ενδιάμεσους σταθμούς μεταφόρτωσης).

2 σχόλια

  • MARINOS
    MARINOS Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    RE KOPANE AFOU TO LEEI KAI TO ONOMA SOU. EISAI EIDI SKOUPIDOFAGOS. EIDI TA SKOUPIDIA TA EXOUME EKSO APO TO SPITI MAS.
    ---MARKO TI TROFI RIXNOUME STOUS PAPAGALOUS? FERE MIA GIA TON FILO ME TO PROIGOUMENO SXOLIO.

  • σκουπιδοφαγος
    σκουπιδοφαγος Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι παιδια..παυλη προχωρα γεμισε τους δρομους με σκουπιδια τωρα...μη ν βγει κανεις στους δρομους σε λιγο θα περασουν τα πιεστικα και θα καθαρισουν..επομενος σταθμος μεταφορτωσεις εξω απο το σπιτι σας..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...