Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα αποχέτευσης σε δρόμους της Τρίπολης από τη ΔΕΥΑΤ (εικόνες)

Έργα αποχέτευσης σε δρόμους της Τρίπολης από τη ΔΕΥΑΤ (εικόνες)
Η ΔΕΥΑΤ στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας του δικτύου αποχέτευσης εκτελεί το έργο «Αντικατάσταση ελαττωματικών τμημάτων αποχέτευσης Δ.Κ. Τρίπολης», προϋπολογισμού 61.500€, αναδόχου Φώτιου Καραλέκα.
Ο πρωταρχικός σκοπός της ΔΕΥΑΤ είναι να θωρακίζει το περιβάλλον της πόλης μας και όλα τα έργα υπό εκτέλεση ακολουθούν την κατεύθυνση αυτή.
Οι εργασίες αντικατάστασης δικτύου αποχέτευσης εκτελούνται αυτή την περίοδο  στην οδό Καλαβρύτων (στο ύψος της οδού Παπαρηγοπούλου) και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εργασίες στην οδό Μουτζουροπούλου στο ύψος της οδού Ατρέως, στην οδό Υψούντος, καθώς επίσης και στην οδό Λουσίου στο ύψος της πλατείας στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας.
Με το υπ΄αριθμ. 2517/1/356-β έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας η Υπηρεσία έχει άδεια απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Καλαβρύτων από την οδό Παπαρηγοπούλου έως την Αθανασίου Δι
άκου  στη λωρίδα κυκλοφορίας της κατεύθυνσης προς Πύργο. Η παράκαμψη της κυκλοφορίας έχει γίνει σε οδούς γύρω από την περιοχή των εργασιών.
Στην οδό Καλαβρύτων που υλοποιούνται οι ως άνω εργασίες παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις παράκαμψης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...