Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά για τα σκουπίδια στο Τουρκοδένδρι – Την Παρασκευή η απόφαση;

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά για τα σκουπίδια στο Τουρκοδένδρι – Την Παρασκευή η απόφαση;
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον της προέδρου του πρωτοδικείου Τρίπολης, κατέθεσαν κάτοικοι των χωριών Τζίβα και Θάνα, για την απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, να ορίσει τη θέση Τουρκοδένδρι ως σημείο μεταφόρτωσης των απορριμμάτων.
Στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων συμπεριελήφθη και έκθεση προσωρινής διαταγής, για διακοπή κάθε ενέργειας που ακολουθείται των αποφάσεων του δημάρχου, η οποία είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Πέμπτη.
Από τις 3.00 το μεσημέρι βρισκόταν αρκετός κόσμος στο δικαστήριο της Τρίπολης που περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσης και την τελική απόφαση που θα καθορίσει αν τα σκουπίδια πάνε στο Τουρκοδένδρι ή όχι.
Εκεί βρίσκονται δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Παυλή, νομικοί που εκπροσωπούν το Δήμο, ο πρώην Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Σμυρνιώτης, κάτοικοι από τα χωριά μαζί με το νομικό τους και άλλος κόσμος που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις.
Γύρω στις 4.00 άρχισε η εκδίκαση της υπόθεσης με τους κατοίκους που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα να καλούνται ένας - ένας από το δικαστήριο.
Η διαδικασία της εκδίκασης διήρκησε περίπου μία ώρα. Μέσα στην εκδίκαση ήταν και μίλησαν οι δύο δικηγόροι του Δήμου, κύριοι Τσιλιβής και Κοκκίνης, ο δικηγόρος των κατοίκων κ. Ψιμάρνης και οι πολίτες που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά. Όλοι μίλησαν για την υπόθεση αυτή και κατέθεσαν τα επιχειρήματα τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται την Παρασκευή να εκδοθεί η απόφαση η οποία θα καθορίσει τις επόμενες εξελίξεις για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στο Δήμο Τρίπολης.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το δικαστήριο.

 

 

6 σχόλια

  • ΡΟΥΜΙ
    ΡΟΥΜΙ Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ανώνυμος Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 08:38
    μαλλον δεν εχει γι αυτο απευθυνσου σε καποιον αλλο να σου το @@@@@ εκει που ξερεις!

  • Πάνος
    Πάνος Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 09:45 Σύνδεσμος σχολίου

    O Σμυρνιώτης δεν έχει ανάγκη από πρωτοπαλίκαρα.
    Ο Παυλής έχει πάντα τους μαϊντανούς του, τον Θεοδωρακόπουλο, το Δ... και πάντα του στέλνει και ο Κ... τους μπρατσάδες για παν ενδεχόμενο...

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 08:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΓΚΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ , ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΟ..... ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ?

  • nick
    nick Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ...... ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕΕΕΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ. ΑΝΤΕ..........

  • KWSTAS
    KWSTAS Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    TO SFOUGKOKOLARIO DEN BLEPO STIS FOTOGRAFIES TI EGINE?? NTROPIASTIKE TO PALIKARI??.....O SMYRNIOTAKOS GIATI KSANA EBGALE TIN MODA TOU ???????....EPESE PINAAAAAAAAAAAAAA GIANNAKOOOOOOOOO

  • TZIBAIOS!!!
    TZIBAIOS!!! Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ KAI TA ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΓKΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...