Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαζεύονται σκουπίδια και πλένονται σημεία γύρω από κάδους – Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί (vd)

Μαζεύονται σκουπίδια και πλένονται σημεία γύρω από κάδους – Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί (vd)
Μπορεί το δικαστήριο να αποφάσισε προσωρινά ότι δεν θα πάνε σκουπίδια στο Τουρκοδένδρι, την ίδια ώρα όμως στο Δήμο της Τρίπολης, υλοποιείται ένας σχεδιασμός για να μαζευτούν σκουπίδια από την πόλη, με τελικό προορισμό τη χωματερή της Φυλής.

Για το λόγο αυτό, σε καθημερινή βάση απορριμματοφόρα, αλλά και κοντέινερ μαζεύουν σκουπίδια από διάφορα σημεία της πόλης, τα απορρίμματα αυτά μεταφορτώνονται επί τόπου.

Περίπου 40 τόνοι σκουπιδιών καθημερινά μαζεύονται από την πόλη, λέει στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν στην οδό Κύπρου, όπου σε ένα σημείο είχε συγκεντρωθεί ένας τεράστιος όγκος σκουπιδιών. Αυτά μαζεύτηκαν και στη συνέχεια το πλυστικό, καθάρισε το χώρο.

Το ίδιο συνέβη, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, πίσω από το Μαλλιαροπούλειο, ενώ απορριμματοφόρο μάζεψαν σκουπίδια στην πλατεία Ανεξαρτησίας και στις περιοχές που λειτούργησαν λαϊκές αγορές.

Αυτό θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, προκειμένου να πάρει «ανάσα» η πόλη και ο Δήμος, μέχρι να βρεθεί μία λύση.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης, μιλώντας στο www.kalimera-arkadia.gr, έκανε ξανά έκκληση στους δημότες να προσέχουν το θέμα της ανακύκλωσης και να μην πετάνε σκουπίδια στους μπλε κάδους, διότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα. Ενώ, τόνισε ότι άρχισαν οι ψεκασμοί, για λόγους δημόσιας υγείας.

3 σχόλια

  • αγανάκτηση
    αγανάκτηση Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε μεγάλε ότν δεν σας συμφέρει όλοι είμαστε βαλτοί , παπαγαλάκια του σμυρνιώτη. Δεν πας καλά μου φαίνεται. Με ποιά απόφαση όριστηκε χώρος μεταφόρτωσης σκκουπιδιών το βενζινάδικο του κακλαμάνου? Ο κάτοικοι του συνικοισμού συμφωνούν ή από εκεί δεν έιχατε ψήφους άρα τους έχετε και χεσ..... Πρόβατα του Δημητράκη και του τασούλη

  • Άνω
    Άνω Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αητε.... Είσαι μεγάλο νούμερο γιατί νομίζεις ότι είσαι αητός!!! Απλά είσαι βάλτος εμισθος του σμυρνιωτη σου!!!

  • Αητός
    Αητός Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλα Νούμερα. Μαζεύουν τα σκουπίδια σε ανοικτούς κάδους που είναι για μπάζα και τα πάνε στο βενζινάδικο του Κακλαμάνου στο Συνοικισμό. Αλήθεια κύριοι Παυλή και Κακλαμάνε το βενζινάδικο είναι αδειοδοτημένο για αποθήκευση σκουπιδιών ή το έχετε ...κάψει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...