Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων προβλέπονται σε αποφάσεις του Δημήτρη Παυλή!

Μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων προβλέπονται σε αποφάσεις του Δημήτρη Παυλή!
Μία σειρά από αποφάσεις του Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, προβλέπουν μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων. Ειδικότερα, πρόκειται για πέντε αποφάσεις …
 
Απόφαση 1η: «Ανακαλούμε την υπ’ αριθμ. 263/2013 απόφαση Δημάρχου και μετακινούμε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3584/2007, την υπάλληλο του Δήμου Μπότουλα Αναστασία του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού στη Δ/νση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης και Πληροφορικής ιδίως για την εύρυθμη λειτουργία της Γραμμής Εξυπηρέτησης του Δημότη».
 
Απόφαση 2η: «Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 55/2012 απόφαση Δημάρχου και μετακινούμε την υπάλληλο του Δήμου Συμπρούκου Βασιλική του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού στο Ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου και στο Γραφείο Γενικού Γραμματέα του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3584/2007».
 
Απόφαση 3η: «Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 55/2012 απόφαση Δημάρχου και μετακινούμε την υπάλληλο του Δήμου Τσιακίρη Ανθή του Ευαγγέλου, κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού στο Ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου και στο Γραφείο Γενικού Γραμματέα του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3584/2007».
 
Απόφαση 4η: «Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 55/2012 απόφαση Δημάρχου και μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου Βορριά Σπυρίδωνα του Νικολάου, κλάδου ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας στο Τμήμα Καθαριότητας, Αποκομιδής απορριμμάτων και Ανακύκλωσης της Δ/νσης Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στην έδρα του Δήμου.
Ο πιο πάνω υπάλληλος οφείλει από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας απόφασης να παρουσιαστεί στη νέα θέση εργασίας του».
 
Απόφαση 5η: «Τροποποιούμε την υπ’ αριθμ. 55/2012 απόφαση Δημάρχου και μετακινούμε τον υπάλληλο του Δήμου Σιάμπο Νικόλαο του Ιωάννη, κλάδου ΔΕ Τεχνιτών (Υδραυλικών) στο Τμήμα Συνεργείων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και
Πολεοδομίας, στην έδρα του Δήμου.
Ο πιο πάνω υπάλληλος οφείλει από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας απόφασης να παρουσιαστεί στη νέα θέση εργασίας του».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...