Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέμα για τους κανόνες λειτουργίας σε πεζόδρομους και πλατείες «ανοίγει» η δημοτική αρχή

Θέμα για τους κανόνες λειτουργίας σε πεζόδρομους και πλατείες «ανοίγει» η δημοτική αρχή
Τη Δευτέρα 29-9-2014, στο γραφείο του Προέδρου Δ.Σ κ. Κακλαμάνου Αναστάσιου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη Νέα Κανονιστική Λειτουργίας Πεζοδρόμων και Πλατειών. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Καπόγιαννης Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης κ. Κοκοσιούλης Ιωάννης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης Κα Βερβαινιώτη Χριστίνα.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το σχεδιασμό της Νέας κανονιστικής, κοινή διαπίστωση είναι η άμεση ανάγκη για την σύνταξη και εφαρμογή αυτής, βάση της Νομοθεσίας που υπάρχει.
Απ’ τη συζήτηση προέκυψε ένα σοβαρό θέμα, σχετικά με τα βεβαιωμένα χρηματικά υπόλοιπα, από παρελθόντα έτη, που υπάρχουν από μέρος επαγγελματιών που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων, πλατειών, πεζοδρομίων. Γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, προτάθηκε απ’ τον κ. Κακλαμάνο να γίνει εισήγηση στη Διοίκηση του Δήμου, να αποφασισθεί η άμεση ενημέρωση των Οφειλετών για να κλείσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες εντός του Οικ. Έτους 2014. Σε διαφορετική περίπτωση, οι οφειλέτες θα χάνουν κάθε δικαίωμα χρήσης των χώρων αυτών και ανανέωση των Αδειών για ο Οικονομικό Έτος 2015.
Ακόμα, συζητήθηκε ο χαρακτηρισμός των πεζόδρομων, των Πλατειών και των δρόμων και με ποιο τρόπο θα γίνεται η χρήση αυτών που βάση του Νόμου, πρέπει να γίνει.
Εκ Γραφείου Τύπου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...