Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτέλους - Πεζοδρόμια και φώτα μέχρι τα Χριστούγεννα στο δρόμο προς την Αεροπορία!

Επιτέλους - Πεζοδρόμια και φώτα μέχρι τα Χριστούγεννα στο δρόμο προς την Αεροπορία!
Πεζοδρόμια και ηλεκτροφωτισμό θα αποκτήσει η οδός Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα το κομμάτι από τα φανάρια μέχρι την πύλη της 124 ΠΒΕ.
 
Πρόκειται για ένα αίτημα χρόνων, μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου ήταν επικίνδυνο τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους φαντάρους αλλά και τους συγγενείς αυτών, που επισκέπτονται το στρατόπεδο σε ορκωμοσίες και επισκεπτήρια.
Το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί από την περιφέρεια, με το ποσό των 115 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Μάλιστα εκτίμηση του είναι ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.
Προβλέπεται να δημιουργηθεί πεζοδρόμιο στην άκρη του δρόμου και να τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός για την ασφάλεια των φαντάρων και όχι μόνο. Μάλιστα το θέμα αυτό είχε "έρθει" στο παρελθόν και στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης, μετά από αίτημα των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί κάποια απόφαση για τη βελτίωση της κατάστασης.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...