Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απάντηση Θεοδωρακόπουλου στο ΚΚΕ για τις αφίσες στην Τρίπολη

Απάντηση Θεοδωρακόπουλου στο ΚΚΕ για τις αφίσες στην Τρίπολη
Συνέχεια στην κόντρα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργου Θεοδωρακόπουλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) για το θέμα με τις αφίσες στην Τρίπολη.


Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος με ανακοίνωσή του τονίζει: «Η «Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ)», η παράταξη "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2014, με τον απαξιωτικό τίτλο «Οι αφίσες τους μάραναν...». Θα παραπέμψω για όσα αναφέρουν στο δελτίο τύπου, στο άρθρο 83 Ν.3852/2010 του Καλλικρατικού Νόμου, που αναφέρει επ' ακριβώς τις αρμοδιότητες του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.

Επίσης, καθώς τους προσκαλούμε σε κάθε συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, παρ' ότι δεν έχουν εκπροσώπηση, θα τους προέτρεπα να παραβρίσκονται, ώστε να ενημερώνονται για τα θέματα που συζητούνται, καθώς ουδέποτε δεν συζητήθηκε στο νέο συμβούλιο θέμα περί αφισών όπως αναφέρουν.

Αν η συγκεκριμένη παράταξη, ενοχλήθηκε από την αποξήλωση των ταμπλό που παράνομα και αυθαίρετα τοποθέτησαν διάφοροι σύλλογοι, επαγγελματίες και παρατάξεις της πόλης μας σε κεντρικά σημεία, θα πρέπει να έχουν υπ' όψιν τους, ότι αυτή η Δημοτική Κοινότητα, θα παρεμβαίνει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τάξη την νομιμότητα και την ισονομία των δημοτών της Τρίπολης.

Κλείνοντας και όσων αφορούν τα σκουπίδια, θα χαρούμε αν στο μέλλον διαβάσουμε δελτίο τύπου που θα αναφέρει πρόταση ρεαλιστική και σύννομη για την διαχείριση των απορριμμάτων από την «Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ)».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...