Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άναψε «πράσινο φως» η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη λύση με τα σκουπίδια της Τρίπολης!

Άναψε «πράσινο φως» η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη λύση με τα σκουπίδια της Τρίπολης!
Εγκρίθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης η απόφαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου που προβλέπει την εκχώρησης αραιότητας στο Δήμο για να μεταφέρει 1.500 τόνους σκουπιδιών σε «πράσινο σημείο» στην Κορινθία.


Για να υλοποιηθεί αυτή η λύση, απέμενε η υπογραφή του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργου Διδασκάλου. Η υπογραφή μπήκε και η απόφαση της Αποκεντρωμένης αναφέρει: «Η με αρ. 30/2014 Απόφαση ΕΕ ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου σχετικά με «ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 1500,00 ΤΟΝΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ » αφού ελέγχθηκε για τη νομιμότητά της κρίθηκε νόμιμη

Kατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή, από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006(Β. Γεωργίου Α,17-21, Τρίπολη 22100), εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας του (1) μηνός από την έκδοση της Απόφασης ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 151 του Ν. 3463/2006 («Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων»)».

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ανοίγει ο δρόμος για να ξεκινήσει άμεσα μεταφορά σκουπιδιών στην Κορινθία και να καθαρίσει η πόλη.

1 σχόλιο

  • kostas
    kostas Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο το άρθρο σας, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το "ποιος έχει την ευθύνη λειτουργίας αυτού του πράσινου σημείου? Είναι κάποιου ιδιώτη ή ανήκει στο δημόσιο? ".
    Ο κόσμος καλό είναι να γνωρίζει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...